Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A petrecut o noapte de vis cu o văduvă. Ce a urmat ne arată că viața bate filmul

Povestea lui Jack a făcut înconjurul lumii. Bărbatul a mers într-o vacanță la schi împreună cu unul din prietenii săi din copilărie, Bob.

Și-au pus bagajele în mașină și au pornit imediat la drum. Au ales să schieze într-o stațiune dintr-o țară nordică.

După câteva ore de mers, cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Nu au fost deloc echipați pentru condițiile meteo extreme, așa că au fost nevoiți să se întoarcă din drum.

S-au cazat la o fermă din apropiere. Au sunat la ușă și le-a deschis ușa o femeie extrem de frumoasă. Au fost stânjeniți de situație, iar după câteva momente au descoperit o poveste de viață impresionantă.

„Am devenit văduvă recent”, a mărturisit femeia. „Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alți ochi dacă vă las în casă. Sunteți doi străini”, s-a arătat stânjenită și femeia.

Cei doi prieteni i-au spus femeii să nu-și facă griji pentru că pot dormi în hambar. Mai mult, Jack a asigurat-o pe frumoasa văduvă că la prima oră a dimineții vor pleca.

Femeii i s-a făcut milă de cei doi și i-a lăsat înăuntru. Până la urmă, ce avea să se întâmple? Era doar o noapte în care cei doi dormeau.

În acea noapte, Jack s-a iubit cu femeia care i-a găzduit. Totul s-a întâmplat dintr-odată. Flacăra pasiunii s-a aprins între cei doi.

După 9 luni de zile, Jack a primit un plic în care era o scrisoare de la un avoct. A căzut în genunchi, în lacrimi. Nu-i venea să creadă ce a auzit.

„Bob, o mai ții minte pe văduva aia frumoasă de la ferma la care am înnoptat în vacanță”, l-a întrebat Jack pe prietenul său. Acesta i-a răspuns afirmativ.

Jack l-a întrebat pe Bob dacă i-a zis femeii că îl cheamă ca pe el. Bob i-a spus că da, că s-a dat drept prietenul său.

CITEȘTE ȘI: A aflat că bărbatul cu care urma să se căsătorească are o amantă…GRAVIDĂ! Gestul ei a făcut înconjurul lumii!

Bob a recunoscut: „Da, mi-e teamă că așa am făcut, i-am spus că sunt tu”. „Ei bine, în cazul ăsta, îţi mulţumesc! Am rămas fără cuvinte! Vezi tu, femeia a murit şi mi-a lăsat mie toată averea!”, i-a spus Jack. Bob a înlemnit.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Scrisoarea sfâșietoare a unei neveste înșelate către amanta soțului: „E supărat foc pe tine!”

Dincolo de durerea trădării, o femeie a găsit puterea și i-a adresat amantei soțului său o scrisoare. Înainte de a părăsi locuința familiei, ea i-a lăsat o scrisoare celei care i-a distrus căsnicia.

Femeia și-a dat seama de infidelitatea soțului, după ce a observat mai multe mușcături pe pieptul său.

Ea a publicat textul scrisorii pe contul său de socializare.

”Dragă Carla,

Mulțumesc foarte mult că ai lăsat acele urme de mușcături pe pieptul soțului meu, noaptea trecută. Chiar apreciez! Ne-ai eliberat pe mine și pe copiii mei!

Drept răsplată pentru serviciile tale, ți-l ofer pe soțul meu, ca să îl păstrezi! Dacă alegi să-ți revendici premiul, trebuie să afli câteva lucruri:

Trebuie să îl sprijini financiar. El va fi nevoit să le plătească copiilor mei pensie alimentară, la fel și mie, pentru că mi-am sacrificat ultimii zece ani din viață pentru această familie. Deci, să uiți de banii lui, draga mea, sunt toți ai mei!

Va trebui să-l îmbraci. Vezi tu, s-a petrecut o nebunie. Când a ieșit din duș și am văzut acele mușcături drăguțe de dragoste pe pieptul lui, a apărut din senin o gaură neagră gigantică în dormitorul nostru și i-a înghițit toate hainele. Cumpără-i niște pantaloni din piele, poate o lesă, orice vrei tu.

Va trebui să-ți iei adio de la fiecare weekend petrecut împreună. Acest timp va fi rezervat vizitelor supravegheate la copiii săi.

Trebuie să-ți iei la revedere de la o viață sexuală adecvată. Vezi tu, știu că nu ai dormit cu el noaptea trecută. Încă de când s-a rănit la spate, acum cinci ani, penisul său nu a mai funcționat corect.

Singura cale prin care el poate ajunge la excitare este prin intermediul pastilei albastre. Și, chiar și așa, nu vei avea mai mult de două, trei minute de intimitate. Așa că, pune=te pe baterii, drama mea. E o leziune nervoasă și nu poate fi rezolvată. Deci va trebui să te mulțumești cu ce ai.

El nu se va mai întoarce niciodată la mine. Nu-l voi primi înapoi și nu-l voi lăsa în casa mea. Avea un lucru minunat și a aruncat totul la gunoi pentru tine. Puteți încerca, dar mă îndoiesc sincer că veți avea ceea ce aveam noi.

Trebuie să accepți când te va învinovăți pentru toate astea. Vezi, mi-a spus, în timp ce cerșea iertarea mea cu lacrimi în ochi, că tu ai chicotit și ai spus ”Sper ca soția ta să vadă mușcăturile mele”. Ei, bine, dorința ta s-a îndeplinit, draga mea. E supărat acum. Supărat foc pe tine!

(…) Am acceptat înfrângerea și te aplaud pentru că l-ai câștigat. E tot al tău.”, a scris femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top