Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Petale de trandafiri + oțet = REMEDIUL IDEAL pentru cele mai frecvente afecțiuni ale verii

Ce poți face cu niște petale de trandafiri și oțet de mere? Un adevărat medicament natural pentru cele mai frecvente probleme de sănătate pe timpul verii!

Temperaturile de afară sunt insuportabile pe perioada veri, și, cu toate acestea, ne place să ne expunem la soare. Am așteptat toată iarna să vină vara iar acum profităm din plin de zilele însorite. Însă, fiecare lucru frumos are și dezavantajul său: vara apar cicatrici provocate de tot felul de infecții cauzate de căldură și praf, arsuri solare, febră, dureri de cap, acnee, inflamații. Pentru asta există oțetul de trandafiri, adică un oțet simplu de mere în care trebuie să introduci petale de trandafiri.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ TE SPELI PE CAP CU APĂ DE TRANDAFIRI

Ia orice oțet de mere pe care îl ai la îndemână și toarnă-l într-un lighean mic. Scufundă în lighean în jur de un kilogram de petale de trandafiri și apoi turnați oțetul cu trandafirii într-un vas, după ce a stat 30 de minute în lighean. Lăsați acest tratament la foc mic pe aragaz timp de doar 3 minute (atenție să nu distrugeți petalele de trandafiri, nu este nevoie să depășiți aceste 3 minute!!!).

Scoateți apoi vasul de pe aragaz și mai adăugați doi pumni de petale de trandafiri în vas. Acoperiți vasul cu un capac și lăsați-l într-un loc răcoros 7 zile. După cele 7 zile, îl puteți folosi astfel:

1. PENTRU PICIOARE UMFLATE

Puneți puțin oțet de trandafiri în ligheanul în care țineți picioarele și adăugați un pliculeț cu sare de lămâie. Stați cu picioarele în apa rece în care ați introdus oțetul și veți simți cum picioarele se oxigenează și scapă de umflături.

2. PENTRU FEBRĂ

Dați-vă cu oțetul miraculos pe tot corpul, în special pe frunte. În doar o oră febra va dispărea.

3. PENTRU ARSURILE SOLARE

Ungeți-vă cu oțet de trandafiri dacă v-a prăjit bine soarele. Aplicați înainte de asta o cremă hidratantă, pentru a nu simți oțetul usturător pe piele.

4. PENTRU ACNEE

Spală-te pe față cu oțet de trandafiri de trei ori pe zi.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top