Connect with us

Revistateo.ro

Pe cine susține Horia Brenciu la Eurovision

Stiri

Pe cine susține Horia Brenciu la Eurovision

Horia Brenciu se pare că se înscrie în #TeamNowhere, deoarece are cuvinte de laudă la adresa interpretei piesei „Nowhere”, Cristina Vasiu. Acesta a declarat că este plăcut surprins de timbrul vocal al tinerei artiste și că i se pare senzațională.

12 concurenți se vor bate pe scena de la Craiova duminică, 8 martie, pentru trofeul de câștigător al competiției Eurovision România, titlu care îi trimite în semifinala din mai de la Viena, acolo unde se va desfășura Eurovisionul mare. Fostul jurat de la „Vocea României” a declarat despre Cristina Vasiu că „este foarte bună vocal, e senzațională!”, scrie evz.ro, citând Ziarul Ring.

CITEȘTE ȘI: ACEASTA ESTE ORDINEA ÎN CARE VOR INTRA CONCURENȚII PE SCENĂ LA EUROVISION 2015

Piesa „Nowhere” interpretată de Cristina Vasiu este compusă chiar de ea, în colaborare cu Daniel Costache și Dan Andrei Deaconu. Horia Brenciu va vota în finala din 8 Martie cu numărul 11, numărul cu care Cristina Vasiu intră în competiție.

Favorita lui Brenciu va trebui să treacă în finala națională de Voltaj, Luminița Anghel, Lara Lee, Blue Noise, Tudor Turcu, Aurelian Temișan, Ovidiu Anton sau Băieții, printre alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top