Connect with us

Revistateo.ro

Ce răspuns i-a dat Horia Brenciu unei fane care i-a spus că soția sa e mult prea în vârstă pentru el

Staruri

Ce răspuns i-a dat Horia Brenciu unei fane care i-a spus că soția sa e mult prea în vârstă pentru el

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au patru copii împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

Artistul a reușit să îi impresioneze pe fanii săi cu o fotografie pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

Horia a pus pe Instagram o fotografie cu Alice, alături de mesajul „diva mea”. Dacă mulți fani au fost extrem de încântați de această declarație de iubire, una dintre persoanele care îi urmărește postările artistului a reușit să îi indigneze pe fani.

Citește și: Mesajul emotionant al sotiei lui Horia Brenciu dupa ce s-a aflat ca are un copil adoptat
O tânără i-a scris lui Horia că ar fi trebuit să își găsească o iubită mai tânără și mai frumoasă decât Alice. Artistul i-a replicat tinerei imediat.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare.

În schimb, ceilalți fani i-au scris lui Horia că formează un cuplu foarte frumos cu soția sa și că nu ar trebui să își aplece urechea la orice comentariu.

„Să vă bucurați de viață și de familie. Este o femeie deosebită atât fizic, cât și moral, deoarece voi toți o iubiți și asta o face frumoasă”, „Frumoasă, simplă și o adevărată doamnă. Sufletul tău pereche, Horia Brenciu”, „Mai rar așa poză și așa comentariu”, „Să o iubești, să o respecți toată viața”, „Comentariul tău este atât de elocvent”, i-au transmis internauții lui Horia Brenciu.

Horia și Alice au adoptat un băiețel în 2016

În 2014, Horia și Alice s-au căsătorit, după o relație de opt ani. Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut în anii ’90, pe vremea când erau colegi la celebra emisiune de la TVR, „Şcoala Vedetelor“, şi formează un cuplu din 2006.

În 2012, a venit pe lume Mina. În 2016, cei doi au adoptat în secret un băiețel, pe care l-au arătat publicului abia după câteva luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top