Connect with us

Revistateo.ro

eclipsa

Stiri

Pe 13 septembrie, SOARELE este acoperit de LUNA. Pe tine cum TE AFECTEAZA eclipsa?

Duminica, la ora 9:41, va avea loc o eclipsa partiala de soare. Chiar daca, in Romania, fenomenul nu va fi vizibil, cu totii vom simti efectele. Vezi cum te afecteaza eclipsa!

In astrologie, eclipsele de soare sunt momente de macaz pentru astre si influenteaza toate planurile: cariere, dragoste, bani, sanatate. Eclipsa are un limbaj karmic ce transmite ideea de noi inceputuri, de schimbare. Practic, ea creeaza oportunitati, dar noi trebuie sa stim sa profitam de ele.

Vom avea parte de o schimbare radicala in relatiile noastre de tot tipul si vom primi un suflu de aer proaspat in cazul prieteniilor sau relatiilor amoroase care au devenit monotone.

CE ZODII VOR FI INFLUENTATA DE ECLIPSA?

Fecioara va simti din plin efectele eclipsei, caci are loc in casa ei. Va avea o perioada dificila in saptamanile ce urmeaza, vor avea parte de schimbari pe toate planurile, care, insa, se vor finaliza cu bine, pana la sfarsitul anului.

VEZI AICI cum iti influenteaza LUNA NEAGRA destinul: Fenomenul care iti poate bulversa starea emotionala!

CITESTE SI: Optimist incurabil sau aproape de depresie? Luna in care te-ai nascut spune TOTUL despre personalitatea ta

Gemenii vor avea, de asemenea, parte de provocari, din cauza eclipsei de soare. Viata lor va fi afectata, nu se stie, insa daca, in bine sau in rau. Depinde de ei daca se bucura de oportunitatile ivite in cale sau le da cu piciorul.

Balantele vor avea parte de multe bucurii datorita eclipsei, insa acelasi lucru nu se poate spune pentru Pesti, care vor avea parte de durere pe plan sentimental.

Leii vor fi bucurosi de noile aventuri si vor avea parte de glorie, datorita eclipsei.

Acestea sunt cele mai afectate zodii, insa eclipsa de pe 13 septembrie isi va pune amprenta asupra tuturor semnelor astrale, asa ca e bine sa te pregatesti sa imbratisezi schimbarea si sa te bucuri de o noua viata!

Eclipsa de soare ne ajuta sa eliminam obstacolele care se pun in calea indeplinirii propriului destin si vom reusi, in aceasta zi sa „cernem” oamenii buni de cei care ne vor raul, lucrurile pozitive de cele negative, dorintele care ne apartin si cele care ne sunt impuse, pentru a alege care e cea mai buna cale pentru noi.

Ziua de 13 septembrie este benefica pentru cei ce vor sa inceapa o dieta, sa faca o schimbare de look sau sa ia o decizie radicala in viata.

Eclipsa de pe 13 septembrie este al zecelea fenomen astronomic de acest tip din secolul al XXI-lea si nu va fi vizibila in Romania, ci doar in sudul Africii, sudul Madagascarului si atinge Antarctica orientala.

Sursa foto: deviantart.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top