Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa faci cand e Eclipsa de Soare

Stil de viata

Ce trebuie sa faci cand e Eclipsa de Soare

Tu stii ce trebuie sa faci cand e Eclipsa de Soare? Se spune ca perioadele de eclipsa sunt incarcate energetic, iar vibratia universala se schimba. Afla cum esti afectat!

Eclipsa de Soare pe 26 februarie. Ce trebuie sa stii/ faci

1. Eclipsa se produce in zodia Pesti. Asta inseamna ca este momentul perfect in care ne putem pune gandurile pe hartie, ideile, visele. Se spune ca in noptile de eclipsa e important sa desenam sau sa scriem pentru a potenta energia interioara, creativitatea, deschiderea spre nou.

2. Ezoteristii spun ca in timpul eclipselor trebuie sa ne alimentam bine, cu produse 100% naturale. Consumul de fructe si legume energizeaza si ofera o stare de bine.

3. Se spune ca in aceasta zi este foarte bine sa te inconjori de prieteni, de rude, de cei la care tii. Soarele are o energie unificatoare. Persoanele certate se pot impaca in aceasta zi.

4. In perioada de eclipsa se activeaza amintirile din vietile anterioare. Cu putina meditatie si odihna, vei putea patrunde in tainele cele mai adanci ale eului tau.

5. Stai departe de tehnologie. Este o zi perfecta in care trebuie sa te conectezi cu natura. Folosirea gadgeturilor in aceasta zi poate provoca insomnii si stari de anxietate.

6. Daca esti o persoana hipersensibila ori ai suferit recent o trauma emotionala, este bine sa nu te inconjori de multi oameni. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa te izolezi, ci pur si simplu sa faci ceva creativ, sa profiti la maximum de energia benefica a acestei zile.

CITESTE SI: Eclipsa de Soare pe 26 februarie. Previziuni facute de Minerva

7. Sportul ajuta de asemenea la descatusarea de energiile negative, de starile proaste de dispozitie. Alergatul in aer liber si exercitiile fizice in natura sunt armele perfecte impotriva blocajelor emotionale pe care le poate aduce eclipsa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top