Connect with us

Revistateo.ro

Paula Seling: Am visat la un miracol... poate nu a fost timpul lui.

Inedit

Paula Seling: Am visat la un miracol… poate nu a fost timpul lui.

Febra Eurovision este departe de a se fi incheiat, ziarele, televiziunile si toate site-urile continua sa aduca informatii controversate despre Castigatorul Eurovision 2014, insa noi ne oprim la reprezentatii nostri care dupa finala au continuat sa ne ofere reactii.

Desi s-au clasat pe locul 12 Paula Seling si Ovi sunt multumiti de prestatia lor si nu comenteaza in niciun fel locul luat in Eurovision 2014. Prima declaratie a Paulei Seling ati putut sa o citit chiar AICI, apoi a urmat Ovi, iar astazi Paula publica pe contul ei de Facebook un alt mesaj.

„Sunt fericita ca am avut ocazia sa cant pentru Romania, pentru oameni cu vise frumoase, cu ganduri si dorinte inalte. Am visat la un miracol… poate nu a fost timpul lui. Am cantat cu tot sufletul, ne-am pregatit ca pentru un real campionat de muzica. Suntem fericiti daca voi ati fost mandri de noi !”, a declarat Paula Seling.

Reprezentatii Romaniei au urca pe scena Eurovision cu sloganul „Impreuna putem face un miracol”, iar dupa finala multi carcotasi au inceput sa faca glume pe baza acestuia. Conchita Wurst, castigatoarea Eurovision 2014, nu se poate bucura linistita de premiu pentru ca este de multi contestata. O parte dintre contestatari reclama indentitatea ei sexuala, iar celalata parte sustine ca a castigat datorita comunitatii gay, insa nu multi pot sa-i conteste vocea care este remarcabila.

Finala Eurovision 2014 s-a desfasurat pe data de 10 mai si a strans in fata televizoarelor peste 180 de milioane de oameni.

1 Comment

1 Comment

  1. oana

    2014-05-13T14:36:52+03:00 at 2014-05-13T14:36:52+03:00

    Felicitari Romania!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top