Connect with us

Revistateo.ro

Părul are nevoie de detoxifiere! Iată cele mai eficiente rețete!

Stiri

Părul are nevoie de detoxifiere! Iată cele mai eficiente rețete!

Poluarea din aer și numeroasele ingrediente chimice din componența produselor de styling agresează firul de păr și îl încarcă. Acest lucru duce la vârfuri despicate, păr deteriorat și foarte uscat sau, dimpotrivă, extrem de gras. De aceea specialiștii îți recomandă să folosești tratamente de detoxifiere a părului. Acestea pot fi preparate cu ușurință în casă, iar beneficiul maxim este faptul că nu vei suferi în timp efecte adverse. Iată ingredientele cheie și cum le poți mixa pentru a crea cele mai eficiente rețete de detoxifiere pentru podoaba capilară!

CITEȘTE ȘI: VREI SĂ ÎȚI CREASCĂ PĂRUL MAI REPEDE? ÎNCEARCĂ ACEST ȘAMPON DINTR-O LEGUMĂ PE CARE O FOLOSEȘTI DES!

Lămâia și castravetele fac o combinație excelentă care contribuie din plin la procesul de detoxifiere. Acidul citric din componența lămâii ajută la curățarea intensă a scalpului și la îndepărtarea uleiurilor și a murdăriei, în timp ce castravetele are un efect calmant și purificator. Amestecă suc de lămâie cu castravete într-un blender și apoi aplică pe suprafața scalpului această combinație. Las-o să acționeze 20 de minute și spală-te.

O altă combinație de succes este laptele de cocos și gelul de aloe vera. Cele două se îmbină perfect într-un tratament homemade care echilibrează PH-ul scalpului și previne apariția mătreții. Gelul de aloe vera curăță în profunzime, calmează iritațiile, iar laptele de cocos hidratează și oferă suplețe și strălucire firului de păr. Combină-le într-o mască și aplică-o pe toată lungimea firului de păr. Las-o să acționeze 15 minute și apoi spală-te cu șampon.

Sarea de mare are proprietăți purificatoare și contribuie din plin la eliberarea toxinelor de la nivelul scalpului. Este suficient să amesteci sare de mare cu ulei de argan sau măsline și ăs masezi scalpul timp de 5-10 minute. Spală-te apoi cu șampon și nu uita de balsam. După toate aceste tratamente de detoxifiere părul tău va fi mai curat și mult mai sănătos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top