Connect with us

Revistateo.ro

Parintele Cristian Pomohaci iti spune ce nu ai voie sa faci in Saptamana Patimilor

Stiri

Parintele Cristian Pomohaci ne spune cum trebuie sa ne purtam in Saptamana Patimilor

Mai putem salva ceva incercand sa intram in Cetatea lui Dumnezeu desi ne stim cu musca pe caciula? Vezi ce nu ai voie sa faci in Saptamana Patimilor, conform parintelui Cristian Pomohaci

„Dumnezeu ii iubeste mai mult pe cei care fac eforturi sa fie primiti in Cetatea Domnului in al 12-lea ceas. E ca si in pilda fiului rispiritor. Pe cruce, Iisus a stat intre doi talhari. Aia erau atenti la atata predici pe care le spunea Hristos incat le-a parut rau de pacatele lor.

In Saptamana Patimilor, merita sa ne apropiem mai tare de Dumnezeu. Ne pregatim de o mare sarbatoare, dar e bai mare cand oamenii se pregatesc doar pentru sarbatoare si uita de sarbatorit. Noi ne pregatim sa spunem lumii intregi ca Dumnezeul nostru este viu, ca iubeste imensitatea Cosmosului, dar si spatiile mici.

TOTUL DESPRE SAPTAMANA MARE:
>> Saptamana Patimilor: Lunea Mare
>> Saptamana Patimilor: Martea Mare
>> Saptamana Patimilor: Miercurea Mare
>> Saptamana Patimilor: Joia Mare
>> Saptamana Patimilor: Vinerea Mare
>> Săptămâna Mare: Sâmbăta Mare

Ma adresez celor care sunt parinti. Nu simtiti bucurie cand va puteti ierta copiii? Dumnezeu se bucura cand ne cerem iertare. Noi, crestinii, suntem doar buni. Nu aluneca, nu calcam gresit. Dumnezeu iarta tot.

In Saptamana Patimilor, dupa o perioada lunga in care am postit, ne cercetam mai mult. Vrem sa traim, sa retraim saptamana in care i-a fost atat de greu lui Iisus pentru noi.

Dupa multa cantare, urmeaza Invierea. Dupa mult post si rugaciune, urmeaza Invierea. Hristos a inviat”, a declarat Cristian Pomohaci la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top