Connect with us

Revistateo.ro

Video - The Humans, la TEO SHOW: „Plecăm pe 30 aprilie în Portugalia. Votați-ne!”

Eurovision 2018

Video – The Humans, la TEO SHOW: „Plecăm pe 30 aprilie în Portugalia. Votați-ne!”

„A fost greu în finala românească. Publicul a avut 100% drept de vot și ne-a votat pe noi, The Humans”, a spus Cristina Caramarcu la TEO SHOW.

Solista The Humans face canto de la 25 de ani

„Am făcut școala de canto la Dana Dorian, practic singura școală de canto. Am făcut-o la 25 de ani că m-am trezit târziu.

Am termina școala Danei Dorian, am făcut o trupă, am câștigat Eurovision România și cam așa.

Plecăm în Portugalia pe 30 aprilie la 6 și 30 dimineața cum ne place nouă de altfel. Vom fi în a doua semifinală, pe 10 mai. Vom fi și în finală, cu siguranță trecem. Dacă sunteți în afară, votați-ne sau dacă aveți cartele din străinătate. Una, două, trei”, a declarat solista trupei The Humans la TEO SHOW.

Reamintim faptul că echipele Revistei Teo și HUFF.ro vor fi la Lisabona pentru a transmite cele mai inedite informații legate de competiția Eurovision 2018.

CITEȘTE ȘI: Concurenți Eurovision 2018. Cele 6 melodii care se bat încă de pe acum pentru prima poziție

Prima câştigătoare a concursului Eurovision a murit

Vom transmite imagini video, live-uri și fotografii exclusive cu tot ce se va întâmpla la Lisabona în prima semifinală, a doua semifinală și în marea finală.

România va cânta în cea de-a doua semifinală. Va intra în competiție pe poziția a doua, după Norvegia.

Și țara noastră vecină, Moldova, va cânta tot în a doua semifinală. Va intra pe scenă după Rusia, adică de pe poziția a 7-a.

Începând cu anul 2016, la Eurovision voturile se afișează diferit. Mai întâi sunt afișate punctele juraților din fiecare țară, iar la final se acordă punctele obținute în urma voturilor publicului.

În urmă cu doi ani, publicul a răsturnat complet clasamentul, reprezentanta Ucrainei întrecând Rusia. A fost unul dintre cele mai spectaculoase dueluri muzicale din istoria competiției.

În marea finală Eurovision România vor intra automat marii cotizatori: Spania, Germania, Italia, Franța și Marea Britanie. Pentru că a câștigat concursul anul trecut, Portugalia este direct în marea finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Eurovision 2018

To Top