Connect with us

Revistateo.ro

Solista trupei The Humans a fost cerută în căsătorie pe blue carpet

Eurovision 2018

Solista trupei The Humans a fost cerută în căsătorie pe blue carpet

Solista trupei The Humans a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cei doi sunt împreună de 8 ani. Scena a avut loc pe blue carpet.

Solista trupei The Humans, cerută în căsătorie

Solista trupei The Humans este de 8 ani într-o relație cu italianul Rosario. Iubitul ei a făcut un gest emoționant și romantic în fața jurnaliștilor de la Lisabona. El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Cristina Caramarcu din trupa The Humans trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rosario, iubitul ei din Italia. Cântăreața se împarte între București și Roma pentru a fi aproape de iubitul ei. Acum, cei doi sunt pregătiți pentru a deveni soț și soție.

Rosario i-a oferit iubitei lui un trandafir roșu și a cerut-o în căsătorie. S-a întâmplat în prezența jurnașitilor și a delegaților care participă la concurs.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Paula Seling, despre șansele României la Eurovision 2018: „Avem o trupă profesionistă și o solistă experimentată”

CITEȘTE ȘI: Eurovision Blue Carpet – EXCLUSIV! Mesaje pentru România. Muntenengru: „Nu îmi place România!”

România la Eurovision 2018. Trupa The Humans a avut prima repetiție. Cum arată show-ul nostru

Trupa The Humans a avut prima repetiție la Eurovision 2018. Românii noștri au lăsat o impresie bună la Lisabona.

Pe scenă au urcat manechinele alături de Cristina Caramarcu și colegii ei de trupă. Zeci de manechine și de oameni cu măști au umplut scena de la Altice Arena din capitala Portugaliei.

Cristina Caramarcu și colegii ei au făcut impresie bună la Lisabona, deja!
Cei de la Wiwibloggs au comentat pozitiv repetiția reprezentanților României. Aceștia susțin că repetiția a fost una memorabilă, iar zecile de manechine care au urcat pe scenă fac tot show-ul.

Criticii Eurovision au remarcat și vocea extrem de puternică a solistei. Povestea melodiei este transpusă pe scenă într-un mare fel. Oricine poate reveni la viață și poate spera la ceva bun, mesajul fiind acela de a nu ne pierde niciodată speranța.

„M-am simțit foarte confortabil la repetiții. Mă bucur că am reușit să mă mișc în rochia mea. Am avut ceva emoții ce-i drept. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Eurovision 2018

To Top