Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Par excellence CNA

teo show premiu de excelenta CNA_18Azi am obtinut un premiu, din partea CNA, dupa abia trei luni de la aparitia pe ecran. O sa spuneti ca o meritam si o sa fiu de acord, in lumea in care am ales sa traim, cu emisiunea asta, la ora asta. Uneori si mie mi se pare impotriva firii, dar astea sunt luptele mele interioare, ca ale fiecaruia, nu va barai la cap cu ele.

Lumea e mica, o stiam pe cea care e azi presedinte CNA, lucraseram cumva impreuna si intalnirea a fost interesanta, peste ani. Fusese producatorul lui Florin Calinescu si umbla legenda pe-atunci ca nu era treaba usoara deloc, erau tot felul de zvonuri zambite, ca el avea nevoie de odihna inainte de emisiunile zilnice, chiar ca ar fi dormit… nu l-a vazut nimeni, dar asa era vorba a l’epoque, ca avea tabieturi sofiste si ca trebuia sa prevezi ce avea sa doreasca, tampenii care faceau deliciul barfelor la tigara.

Nu inceteaza sa ma uimeasca faptul ca oameni langa care am muncit si am ras si am mancat o bucatica de paine pe ziar (frumoasa si graitoare expresie, cred ca tipic romaneasca) au ajuns azi oameni mari. Ma bucur. Ii privesc de la locul meu, stiindu-i de multa vreme si apreciind pasii facuti, intelegand, asa cum o fac in ultima vreme, faptul ca au muncit mult pentru azi. Pentru emotiile de azi.

Ce e formidabil e ca e un alt inceput. Un alt zambet, din ce in ce mai intelept si mai pretios. Multumesc pentru ziua de azi tuturor celor care ne-au daruit-o, echipei mele si mie, de ziua de nastere a producatorului par excellence, alaturi de care mi-am crescut fata si mi-am educat spiritul, in ultimii douazeci si ceva de ani. A fost un dar frumos pentru ea, pentru noi. A fost o zi frumoasa, in care chiar s-a intamplat ceva, o zi care s-a terminat cu tort si flori de ziua Andreei Godeanu. A fost un inceput.

3 Comments

3 Comments

  1. elena m

    2013-12-12T14:14:02+02:00 at 2013-12-12T14:14:02+02:00

    Meritati ptr.ca avem ce sa vedem la TEOSHOW.Felicitari intregii echipe si un LA MULTI ANI D-nei ANDREEA!!!

  2. ioana gabriels

    2013-12-12T14:32:35+02:00 at 2013-12-12T14:32:35+02:00

    Meritai Teo acest premiu!!! Cu varf si indesat!! Pentru ca in sfarsit avem si noi la ce sa ne uitam. In sfarsit aveam o emisiune buna, care sa te destinda, sa te relaxeze, sa te binedispuna. Nu certuri, mahala, sani, pitipoance si scursuri ale societatii. Esti un om deosebit, esti o femeie frumoasa, esti speciala. Si ne transmiti si noua in fiecare seara putin din tine. Ne incarci cu enrgie pozitiva, ne aduci zambetul pe buze. Te sarut femeie minunata!
    P.S. Scuza-ma ca ti-am vorbit fara dvs, doar ca eu asa vorbesc cu prietenii mei si pe tine te consider prietena mea. O zi frumoasa si senina ca tine!

  3. Vio

    2013-12-12T15:32:02+02:00 at 2013-12-12T15:32:02+02:00

    Ma bucur mult pentru succesul tau,pentru succesul vostru!Doamne-ajuta pe mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top