Connect with us

Revistateo.ro

Pachetele de piept de pui cu zucchini, bacon si rozmarin si sos de bere

Pui

Pachetele de piept de pui cu zucchini, bacon si rozmarin si sos de bere

Pachetele de piept de pui cu zucchini, bacon si rozmarin si sos de bere

200g piept de pui
100g bacon
2 ceape albe
1 legatura de rozmarin
400g ml bere neagra
2 zahar brun
2 linguri de miere
Sare
Piper
Ulei de masline

Se taie pieptul de pui bastonase, se condimenteaza cu sare, piper, se rumeneste cu putin ulei si usturoi.
Pe gratar se prajesc feliile de zucchini, taiate subtire si cu ele se invelesc bucatile de pui si peste zucchini se pune o felie de bacon, taiata subtire.

Se prajeste apoi totul, cateva minute, fara ulei de masline, direct in tigaie antiaderenta.
Pentru sosul de bere se taie marunt ceapa si se caleste pana se face sticloasa cu unpic de apa.
Se pune sare si incepe sa se adauga bere bruna, dar nu toata deodata. Se mai pune unpic de sare si se aranjeaza de zahar si miere. Depinde foarte mult si de bere, cat de carameloasa este si cat de amara este.
Se servesc pachetele de piept de pui, taiat subtire, pe sos de bere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top