Connect with us

Revistateo.ro

Oops, te-am prins! Greselile de la micul dejun care te impiedica sa slabesti

Sanatate

Oops, te-am prins! Greselile de la micul dejun care te impiedica sa slabesti

Masa cu care iti incepi ziua poate sa fie plina de capacane, mai ales daca tii un regim alimentar de slabit. Exista calorii ascunse in alimentele pe care le consumi la micul dejun care nu iti fac tocmai bine.

Unii nutritionisti ridica din spranceana cand afla ca mananci dimineata omleta cu branza si legume. De ce? Pentru ca daca aceasta omleta este prajita in ulei si contine sare multa va avea efectul invers: te vei ingrasa. Exista si varianta optima: omleta din albusuri cu legume, prajita in tigaie din ceramica sau teflon.

Nici in ceea ce priveste celebra masa de la prima ora cu lapte si cereale integrale lucrurile nu sunt foarte clare. Exista pe piata multe cereale integrale care contin zahar cat sa te ingrasi la fiecare mic dejun luat. Sfatul nutritionistilor: alege bine de tot tipul de cereale pe care vrei sa le consumi impreuna cu laptele.

Chiar si banalii covrigi sunt o solutie proasta daca vrei sa scapi de kilograme. Acestia sunt facuti din faina alba procesata si sunt plini de carbohidrati. Covrigii trebuie eliminati acum din dieta ta deoarece nu aduce niciun aport de proteine micului tau dejun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top