Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri care îți sporesc apetitul sexual

Cuplu

Obiceiuri care îți sporesc apetitul sexual

Activitatea fizică este extrem de importantă, în principal pentru că stimulează circulația. Atunci când te antrenezi se intensifică fluxul sangvin iar asta, în teorie, îmbunătățește viața sexuală și crește dorința. Pe lângă asta, activitatea fizică stimulează eliberarea endorfinelor și crește nivelul de energie.

CITEȘTE ȘI: CE RIȘTI DACĂ FACI SEX ÎN APĂ

Arterele înfundate cu grăsimi saturate, nu aduc la fel de mult sânge în zona genitală, în scopul excitării. De aici vine și corelația dintre bolile de inima și disfuncțiile erectile. De aceea o dietă echilibrată este extrem de importantă pentru o viață sexuală activă și sănătoasă. Pe lângă asta, obezitatea poate modifica echilibrul dintre estrogen și testosteron. Un nivel scăzut de testosteron poate reduce considerabil dorința sexuală.

Stresul este un factor care conduce la o viață sexuală deficitară. De aceea este important să te relaxezi și să te distanțezi de problemele cotidiene. În zilele noastre, stresul constituie cea mai mare problemă a cuplurilor. Pe lângă faptul că îi distanțează pe parteneri, acesta dușmanul de moarte al apetitului sexual. O vacanță este binevenită ori de câte ori simți că evenimentele din viața ta te copleșesc.

Comunicarea este cheia. Arată-i partenerului tău ce îți dorești și vorbește cu el despre viața voastră sexuală. De cele mai multe ori rutina și obișnuința îi îndepărtează pe cei doi parteneri și elimină orice urmă de dorință sexuală. Asta poate conduce la probleme mai grave, precum infidelitatea și minciuna în cuplu. Este important să fiți deschiși unul cu altul și să încercați lucruri noi. Primește cu plăcere sfaturile și dorințele celui de lângă tine și mobilizați-vă amândoi să creați o atmosferă cât mai plăcută, care să vă stimuleze.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top