Connect with us

Revistateo.ro

Oana și Irinel Columbeanu și-au promis iubire eternă pe o barcă - VIDEO

Staruri

Oana și Irinel Columbeanu și-au promis iubire eternă pe o barcă – VIDEO

Irinel Columbeanu iubește ca un adolescent. După eșecul mariajului cu modelul Monica Gabor, afaceristul de la Izvorani s-a cuplat cu o tânără, tot din Bacău ca fosta, pe nume Oana.

Cei doi și-au jurat iubire eternă pe o barcă, într-un cadru romantic. „Mă simt foarte bine în compania Oanei. Asta ține de ceva care ori se întâmplă, ori nu se întâmplă.

Oana nu este o fată obișnuită. Încerc și eu să îi fac un compliment în timp ce conduc”, a declarat Irinel pentru emisiunea WOWBiz.

CITESTE SI: Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea momentului. Ce mesaj are pentru Bianca și Victor

Ce neadevăruri a scris presa despre noua iubită a lui Irinel

„Au fost câteva lucruri neadevărate spuse. De exemplu că tatăl meu nu a mai vorbit cu mine după ce eu nu am mers la prima facultate. Am citit că mă dezmoștenește. Asta nu e adevărat. Am o relație bună cu părinții mei.

Sunt studentă la Contabilitate și vreau să continui pe acest domeniu. Mă pasionează și modellingul. Asta fac în prezent pe lângă facultate”, a spus Oana.

„E mișto când sunt scrise lucruri de bine. Mai rău e când vezi chestii neadevărate și uneori deranjează”, s-a plâns Oana în fața camerelor de luat vederi.

Oana și Iri au ciocnit un pahar de șampanie în cinstea iubirii pe care și-o poartă unul față de celălalt.

Recent, Irinel columbeanu a împlinit 61 de ani. Și-a aniversat ziua de naștere. Printre alții, i-a fost aproape și iubita, Oana Cojocaru.

A fost o zi frumoasă pentru fostul soț al Monicăi Gabor. “Mă simt foarte bine. Cu multe întâmplări pe parcursul întregii zile…”, a fost declarația omului de afaceri pentru Antena Stars.

Petrecerea de ziua lui Irinel Columbeanu a fost una restrânsă, dar fumoasă, după cum a declarat afaceristul. I-au foat aproape oamenii dragi. “Am făcut o petrecere. Nu eu, un prieten de-al meu. Au participat câțiva prieteni, de suflet.

A fost ceva restrâns, dar frumos… Cel mai frumos cadou – o baterie mare de telefon… Irinuca mi-a făcut tortul și mai multe chestii, dar le păstrez pentru mine. Un tort foarte bun, pe bază de tiramisu”, a spus Irinel pentru sursa menționată anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top