Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Irina Columbeanu a revenit în România. Ce a anunțat după ce a plecat de la mama ei, din America

După o vacanță specială în care a fost alături de mama sa în Statele Unite ale Americii, Irina Columbeanu s-a întors în România.

Micuța Irina, care i-a speriat în urmă cu o lună pe fanii săi din cauza unei afecțiuni la nivelul ochiului, s-a întors în țară pentru a-și continua studiile.

Fetița a avut o vară întreagă alături de mama sa, Monica, și au petrecut împreună clipe de vis. Au mers la cumpărături, în vacanțe și au stat alături de fiul iubitului Monicăi, Anthony. De asemenea, Irina se înțelege foarte bine și cu iubitul Monicăi, cel supranumit Mr. Pink.

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

Deși multe persoane se așteptau ca Irina să rămână la mama sa chiar și după vacanță, Irina nici nu se gândește să renunțe la studiile de aici. De altfel, ea are o relație foarte apropiată de tatăl său, Irinel Columbeanu. Celor doi le-a fost foarte dor să petreacă o zi împreună, iar Irina nu a ratat ocazia să facă o fotografia cu tatăl său.

Citește și: Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre Irinel Columbeanu: „Am ales cel mai bun tată”

„Iubesc să-mi petrec timpul cu tatăl meu” a fost descrierea pusă de Irinuca, în dreptul fotografiei.

Monica Gabor crede că cel mai bine pentru Irina e să rămână în România

Și Monica a recunoscut că și-ar dori să o aibă permanent pe Irina, însă știe cât de importante sunt studiile. La momentul potrivit, fosta doamnă de la Izvorani știe că fiica sa se va muta în America.

Iri face sacrificii mari pentru Irina, financiare, de tot felul, timpul pe care i-l acordă, o duce la şcoală şi nu vreau să o iau pe Irina de lângă el şi el să rămână singur.

I-am spus şi Irinei toate aceste lucruri pentru că data trecută ea nu a mai vrut să plece de aici din America. Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink.

Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue„, a spus Monica Gabor, acum ceva timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top