Connect with us

Revistateo.ro

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au despărțit: „Este mai bine așa...”

Staruri

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au despărțit: „Este mai bine așa…”

Afaceristul Nick Rădoi și Mădălina Apostol au pus definitiv poveștii lor de dragoste. Nu mai este cale de întoarcere, iar distanța a fost unul dintre motivele invocate, însă nu singurul.

După o relație cu năbădăi, cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor a decis să pună punct relației cu omul de afaceri stabilit de peste 30 de ani în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

Mădălina Apostol nu vrea să mai audă de Nick Rădoi, pentru că spune ea, a doua despărțire este definitivă. Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au spus adio în luna mai a acestui an, iar de atunci nu și-au mai vorbit, dar au rămas prieteni. În urmă cu câțiva ani, aceștia au mai avut o relație care a durat un an și jumătate.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit înainte de nuntă

„E a doua oară când ne-am despărțit și ultima. E definitiv. Am stabilit că este mai bine așa pentru că au intervenit niște persoane care ne-au făcut rău. Cu siguranță se vor rezolva problemele, vreau să-mi cresc copiii liniștită și nu vreau stres. Trebuie să ajungem la un consens, vreau ca el să rezolve aceste probleme pe care eu nu le-am creat.

Avem o comunicare destul de bună, întotdeauna o vom avea, indiferent de piedici.”, a declarat Mădălina Apostol la Star Matinal.

Mădălina are o fermă de legume în apropiere de București

Mădălina are de gând să dea lovitura în afaceri și are o mică fermă de legume și fructe bio, în afara Bucureștiului. O parte din produse le folosește și pentru a le găti copiilor săi mâncare sănătoasă.

„Am o mică fermă, fratele meu mă ajută mult. El îmi procură semințele și tot. Îmi doresc să le ofer o viață sănătoasă copiilor mei și să aibă o alimentație corectă. De aceea am eu pielea atât de întinsă pe față.„, a mai spus Mădălina Apostol, la Star Matinal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top