Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Oana Radu ajunge pe masa de operație, după ce a slăbit 50 de kilograme

Oana Radu se confruntă cu o problemă care apare la toate persoanele care slăbesc mult într-o perioadă scurtă de timp. Pielea i s-a lăsat destul de urât iar acum vedeta este decisă să ducă procesul până la capăt.

Celebra interpretă a super-hit-ului „Tu” susține că după ce a dat jos 50 de kilograme, ajungând astfel să cântărească astăzi 55 de kilograme la 1,60 m, pielea i s-a lăsat destul de urât motiv pentru care este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru corectarea liniilor inestetice.

CITEȘTE ȘI: TAYLOR SWIFT A SCHIMBAT ISTORIA APPLE
Vedeta se gândește să își opereze și sânii, afectați de asemenea de slăbit. Cântăreața se plânge că sânii i s-au lăsat destul de mult. Declarațiile vedetei au fost făcute recent la o emisiune de televiziune: „Am 55 de kg și 160 cm. Urmează să mă operez, o să îmi fac câteva liposucții, îmi voi pune și implanturi dacă e nevoie. După ce slăbești foarte multe kilograme rămâi cu imperfecțiuni, cu vergeturi. În iulie o să mă operez. Și acum sunt tot la dietă, dar nu e una strictă, atât doar că nu mănânc după ora 17”/

Cele mai frecvente locuri unde pielea poate atârna inestetic după un proces de slăbire sunt gambele, coapsele, fesele și abdomenul. Vergeturile nu pot fi eliminate niciodată în totalitate, pot fi doar acoperite parțial cu ajutorul tratamentelor naturiste, pot fi ușor estompate însă singura soluție pentru a scăpa de liniile mov, roz sau albe este corectarea pielii cu bisturiul.

Vezi aici cele mai interesante tratamente naturiste împotriva vergeturilor.

Sursa foto: Facebook Oana Radu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top