Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum a slăbit Oana Radu zeci de kilograme. Regulile de aur – VIDEO

Oana Radu este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Vedeta a uimit pe toată lumea pentru că a reușit să dea jos zeci de kilograme, iar mulți spun că a făcut asta datorită unei intervenții de micșorare a stomacului.

Pe pagina ei de Youtube, Oana clarifică încă o dată zvonurile: „Știți deja că eu am slăbit foarte multe kilograme.

Mulți dintre voi nu credeți că nu m-am operat. E ușor penibil să merg la TV și să mă dezbrac. Singura dovadă pe care aș putea-o s-o aduc este un ecograf că nu mi-am tăiat stomacul. Nu e foarte potrivit pentru un artist să facă asta… dar probabil că voi aduce acel ecograf.

Când am ținut prima dietă, Dieta Dukan, nu aveam multe cunoștințe despre diete. Atunci era greu să o pun pe mami la cheltuieli aiurea, mai ales că nu aveam bani.

CITESTE SI: Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Adevărul despre cum a slăbit Silvia Dumitrescu. La ce aliment a renunțat de tot

O să vă zic 5 reguli majore

Prima regulă: Trebuie să ne schimbăm alimentația!

Renunțați la grăsime, la făinoasele albe, la zahăr, la toate porcăriile alea dulci. Schimbând aiimentația veți reuși să slăbiți. Mergeți în magazinele mari și căutați dulciuri pentru diabetici, produse fără zahăr, care te mai ajută.

Regula 2: Nu se mănâncă într-o dietă de slăbit mai târziu de ora 18!

Eu nu mănânc de exemplu după ora 17. E o regulă pe care am aplicat-o și în perioada de menținere.

Regula 3: În perioada curei, perioada de atac, nu există ziua în care poți mânca orice.

Această zi este doar atunci când ai ajuns la o anumită greutate. Nu există această noțiune. Când slăbești ai nevoie de cât mai puține calorii.

Regula 4: Sportul.

Dacă sunteți mai grăsuți sau mai grăsuțe cum am fost și eu, pielea voastră se va lăsa. Veți ajunge în situația mea să vă operați brațele, picioarele… eu am ținut o dietă care m-a făcut să slăbesc rapid. Acum, chit că m-am pus la punct vă sfătuiesc să vă țineți tare de sport.

Regula 5: Nu asociați carbohidrații cu proteina!

Eu mai mănânc orez. V-aș sfătui să mâncați negru, dacă vreți. Mai mănânc paste din orez. Nu mai mănânc cartofi, piureuri, mămăligă, fasole doar în salate.

E foarte important să nu asociați carbohidrații cu proteina”, este mesajul Oanei Radu într-un clip postat pe pagina ei de Youtube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top