Connect with us

Revistateo.ro

O tanara a salvat viata unui barbat dupa ce l-a sarutat. Cum a fost posibil? Povestea este una incredibila. Sa vedem despre ce este vorba.

Inedit

O tanara a salvat viata unui barbat dupa ce l-a sarutat. Cum a fost posibil?

Nu numai in basme sarutul poate salva viata cuiva. Si in viata reala se intampla acelasi lucru. Dovada cea mai graitoare ne este oferita de o tanara din China. Ea a devenit repede cunoscuta in tara ei dupa ce a salvat viata unui barbat, sarutandu-l. Voia sa se sinucida, iar ea l-a impiedicat sa comita fapta. Un sarut a fost de ajuns pentru a salva viata barbatului.

Un sarut a salvat viata unui barbat

Liu Wenxiu este tanara care a salvat viata unui om. Se afla in mall cand a observat ca mai multi oameni s-au strans in jurul unui barbat ce voia sa isi puna capat zilelor. Ea sutinea ca nimeni nu parea sa faca ceva pentru a-l impiedica sa isi duca la bun sfarsit planul. Insa ea voia sa il ajute, nu putea sa il lase sa moara. „Am vrut sa il ajut, insa politia nu ma lasa sa trec. Asa ca am mintit si le-am spus ca este iubitul meu si vrea sa se sinucida din cauza mea”, a martusisit femeia.

Cand a ajuns la el, barbatul i-a spus ca provenea dintr-o familie destramata. Lucrul acesta a atins o coarda sensibila, deoarece si in caul ei situatia era aceeasi. „Si eu provin dintr-o familie cu probleme, asa ca l-am inteles perfect. Povestea lui m-a impresionat si am simtit ca sunt cu adevarat iubita lui si l-as putea ajuta”, a spus Liu Wenxiu, femeia care a salvat viata unui barbat intr-un mod neasteptat.

CITESTE SI: Cele 3 tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste enorm

Dupa ce a vorbit cu barbatul, ea a facut un gest neasteptat. Intai l-a imbratisat pe omul care simtea ca nu mai are pentru ce sa traiasca. Apoi, l-a sarutat. Lucrul acesta le-a permis celor de la politie sa il ia pe barbat din locul in care voia sa isi puna capat zilelor. Asadar, un sarut poate salva viata unui om.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top