Connect with us

Revistateo.ro

O fosta prostituata rupe tacerea „M-au aruncat din masina, iar medicii au refuzat sa ma trateze

Inedit

O fosta prostituata rupe tacerea: „M-au aruncat din masina, iar medicii au refuzat sa ma trateze”

De origine americana, Brenda Myers Powell a fost o cunoscuta prostituata care acum isi dedica viata campaniilor prin care atrage atentia altor tinere asupra acestui subiect sensibil. Brenda nu mai dorea ca si celelalte tinere sa treaca prin aceleasi experiente dramatice prin care ea a trecut.

Povestea ei incepe inca din copilarie cand intr-o zi de toamna, in timp ce se indrepta spre casa, a fost abuzata de mai multi barbati. Din pacate, mama sa a murit cand ea avea 6 luni ramanand astfel in grija bunicii. Femeia era alcoolica si aducea in casa diferiti barbati pe care ii agata prin baruri. Potrivit BBC, Brenda, care la acea vreme avea 5 ani, era deseori abuzata de barbatii adusi in casa chiar de bunica sa. Drumul spre gradinita si-l petrecea neinsotita fiindca bunica lucra ca menajera in suburbiile orasului, un job ce ii consuma foarte mult timp.

Deoarece cartierul de unde era Brenda era unul marginas, scenele dramtice erau la tot pasul. Aceasta a fost nevoita sa vada imagini cu prostituate imbracate strident care stateau pe marginea drumului si copil naiv fiind, si-a dorit sa aiba si ea haine asa frumoase. Dupa ce a aflat cat si cum castiga banii acele fete, Brenda s-a gandit ca ar putea lucra si ea ca prostituata, din moment ce oricum fusese violata de nenumarate ori. Chiar daca totul i se parea o joaca, copila nu realiza ca traieste o drama. Ca orice copil de varsta ei avea prieteni imaginari, ii placea sa cante prin casa si era foarte vesela.

CITESTE SI: POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”
CITESTE SI: Mesajul premonitoriu al Printesei Diana

Intrata in aceasta meserie, Brenda a invatat ca nu trebuie sa refuze niciun barbat. La inceput intretinea relatii sexuale cu barbatii din cartier, iar la varsta de 14 ani avea deja doua fetite „din flori”. Bunica s-a oferit sa o ajute insa singurul ajutor de care avea nevoie erau banii. Cu doi copii acasa si cu o multime de griji pe cap, Brenda a inceput sa se implice si mai mult in acest vis urat. Se pozitiona in fata hotelurilor din zona si aborda diferiti barbati. Dimineata, dupa o noapte lunga si obositoare, se intorcea acasa cu aproximativ 400 de dolari.

Dupa cateva zile „oficiale” de munca pe cont propriu, Brenda a fost rapita, sechestrata si violata de mai multi proxeneti, care mai apoi au obligat-o sa lucreze pentru ei. Abia atunci a inceput sa isi dea seama in ce s-a bagat. Visul urat se transformase in realitate. Bataile erau la ordinea zilei, iar abuzurile fizice ori psihice venite din partea diferitilor clienti ii macinau trupul atat pe interior cat si pe exterior.

Si-a dat seama ca viata unei prostituate nu este deloc plina de eleganta si lux. Conform unor statistici britanice, intr-un singur an, o prostituata ajunge sa faca sex chiar si cu cu 1000 de barbati. De regula, toti cei care apeleaza la o prostituata o trateaza precum o „toaleta publica”. Intr-una din campaniile la care a luat parte afirma ca multi clienti sunt violenti; a fost impuscata de 5 ori si injunghiata de alte 12 ori. Cu toate acestea poate spune ca a fost norocoasa, pentru ca alte colege de breasla au fost ucise pe strada, chiar sub ochii ei.

Dupa o „cariera” de 15 ani, Brenda a inceput sa consume droguri puternice ca sa-si faca curaj pentru a putea continua. La varsta de 40 de ani, dupa 25 de ani de prostitutie, aceasta a fost aruncata din masina unui client si s-a ranit foarte grav. Ajunsa de urgenta la spital, medicii care au consultat-o au refuzat sa o trateze pentru ca era prostituata. Aflata cu un picior in groapa a realizat ca trebuie sa se opreasca si sa se gandeasca la viitorul ei si al copiilor.

Dupa ce s-a vindecat a cerut ajutorul unei fundatii, „Genesis House”, care i-a oferit gazduire si consiliere. Dupa cativa ani petrecuti in aceasta noua familie, Brenda a devenit voluntar si a inceput sa ajute alte fete. In 2008, alaturi de o prietena, Brenda a reusit sa puna bazele unei noi asociatii. Dreamcatcher Foundation este rodul colaborarii si experientei marcante de peste 40 de ani a celor doua co-fondatoare. ONG-ul isi doreste sa ajute femeile sa renunte la prostitutie si sa isi gaseasca un alt loc de munca. Adolescentele care se prostitueaza sunt incurajate sa renunte si sa-si desavarseasca educatia.

Intr-un final Brenda a avut noroc si in viata personala. Dupa 3 ani de abstinenta a cunoscut un barbat cu care s-a casatorit. Cele doua fetite din flori ale Brendei au fost crescute de o matusa. Dupa ce totul a revenit la normal, fetele Brendei si-au facut un rost in viata; una dintre ele lucreaza ca ofiter de politie, iar cealalta este medic.

Sursa foto: Sundance.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top