Connect with us

Revistateo.ro

O noua iluzie optica face inconjurul pe internet Care este femeie si care e barbat

Inedit

O noua iluzie optica face inconjurul internetului: Care este femeie si care e barbat?

Dupa rochia cu o culoare incerta, o noua iluzie optica ii pune in dilema pe internauti. Ce vezi in imaginea din stanga si ce vezi in dreapta? Care este barbat si care este femeie?

Tu poti ghici care este secretul acestei imagini?

„Iluzia sexelor” – asa se numeste aceasta iluzie optica ce face inconjurul internetului: doua fete sunt percepute astfel: una este barbat si alta este femeie.

Secretul imaginii este ca ambele chipuri sunt aceeasi versiune a unei fete androgine si singurul lucru care a fost modificat a fost contrastul.

De regula, fata ce are un contrast mai puternic este perceputa a fi femeie, iar fata care nu are contrast este considerata barbat.

Iluzie sexelor demonstreaza ca o fata mai bine conturata este considerata a fi mai feminina.

O noua iluzie optica face inconjurul pe internet Care este femeie si care e barbat

O noua iluzie optica face inconjurul internetului Care este femeie si care e barbat

O alta iluzie optica foarte simpla, dar care te face sa o privesti minute in jur este cea de mai jos. Cu cat privesti mai atent spre centrul imaginii, cu atat cercul de lumina se reduce si cu cat te indepartezi mai tare, cu atat vei observa ca raza concentrica de lumina se mareste.

O noua iluzie optica face inconjurul pe internet Care este femeie si care e barbat

Priveste atent si aceasta iluzie optica. Se va linii drepte in centru si linii frante pe margini, nu-i asa? Ei bine, daca privesti atent spre centrul imaginii timp de 20 de secunde, apoi muta privirea spre margini. Vei observa ca liniile frante din margini vor parea drepte si unite. Aceasta iluzie optica dovedeste necesitatea omului de a gasi simetria.

O noua iluzie optica face inconjurul pe internet Care este femeie si care e barbat

ILUZIE OPTICA: Ce fel de persoana esti daca vezi un copac in imagine

O iluzie optica face senzatie pe Internet zilele acestea. Unii spun ca vad un copac, in timp ce altii zaresc prima oara niste maini. Adevarul este ca imaginea are toate elementele unui test psihologic care ne pune in dilema.

Persoanele care vad prima oara copacul sunt speciale. Daca ai vazut un copac, trebuie sa stii urmatoarele lucruri:

– Esti un fin observator, chiar daca neincrederea in propria ta persoana este mare de multe ori. Cele mai mari succese se nasc din deciziile luate pe moment. Ai o intuitie atat de puternica incat reusesti sa faci lumina in multe situatii complicate dintr-o simpla privire.

– In acelasi timp, esti o persoana destul de sensibila. Nu suporti sub nicio forma sa ridice cineva tonul la tine sau sa ti se puna la indoiala o anumita capacitate.

– Poti castiga lucruri in viata numai prin onestitate, constiinciozitate si precizie. Nu suporti minciuna si fugi de ipocrizie. La locul de munca, cel mai tare te deranjeaza barfele si strambele pe care le baga colegii din cand in cand. Nu te simti bine intr-un mediu incarcat de invidii. Nu esti facut pentru asa ceva.

Daca ai vazut o explozie

Este clar ca nu duci lipsa de imaginatie. Iti place sa fii supus provocarilor in fiecare moment. Esti o persoana proactiva, energica, gata oricand de mari batalii, de mari schimbari in viata.

Daca ai vazut doua maini

Esti o persoana care nu accepta sentimentalismele. Esti mai degraba rigid si iti bazezi toate actiunile pe matematica pura. Daca nu iti ies calculele, nu te arunci intr-o situatie noua.

Daca vezi o pata

Inseamna ca ai nevoie de putina odihna, noteaza site-ul dailycommon.com. Faptul ca nu vezi nici una din variantele de mai sus dezvaluie cat de obosit, de stresat ori de agitat esti.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top