Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O mare vedetă a sportului internațional a murit în accident alături de soția sa

O are vedetă a sportului internațuonal s-a stins din viață astăzi dimineață. Acesta se afla în mașină cu soția sa pe o șosea din sudul Franței, locul în care s-a produs tragedia.

Este vorba despre Jerry Collins, fostul căpitan al reprezentativei de rugby din Noua Zeelandă, care a părăsit scena sportului la doar 34 de ani. În mașina pe care Jerry o conducea se afla și fetița de două luni a cuplului, care a supraviețuit tragediei. Din informațiile oferite de agențiile de presă din străinătate, micuța de două luni se află sub supraveghere medicală, fiind în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CARE SUNT CELE MAI MARI MINCIUNI ALE ISTORIEI
Mașina lui Collins se afla pe marginea unei șosele și, din informațiile anchetatorilor, ar fi fost lovită de un autobuz, al cărui șofer s-a ales cu răni ușoare. Unul din cei 21 de pasageri portughezi s-a rănit ușor și a suferit un șoc.

Collins s-a retras din sportul internațional în anul 2008, la aproape un an după eliminarea Noii Zeelande de către Franța la Cupa Mondială din 2007. Collins a jucat după aceea pentru clubul japonez Yamada Jubilo (2011-2013). Acesta a mai evoluat în decursul carierei sale și la echipele Wellington Hurricanes (1999-2007), Toulon (2008-2009) şi Ospreys (2009-2011), notează Agerpress.

Sursă foto: rugby365.com

Sursă foto: rugby365.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top