Connect with us

Revistateo.ro

O furtună magnetică va lovi Pământul vineri și sâmbătă. Efectele grave asupra sănătății.

Stiri

O furtună solară va lovi Pământul astăzi și mâine. Efecte grave asupra sănătății

Pământul va fi lovit de un fenomen mai puțin cunoscut. Un nou vânt solar va produce o furtună magnetică. Efectele imediate vor fi asupra sănătății noastre.

Toată lumea vie, plante, animale și oameni, se află sub influența câmpului magnetic al Pământului. În fapt, o umbrelă care ne protejează de radiațiile cosmice nocive, cum ar fi și cele solare. Activitatea soarelui este una intensă. În ultimele luni, aici au avut loc sute de furtuni, care au generat o energie echivalentă cu un miliard de bombe cu hidrogen.

Fenomenul cosmic trimite unde de șoc către întreg sistemul nostru solar, inclusiv către Pământ, unde interacționează cu câmpul magnetic protector al Terrei. Aici apar problemele pentru noi. Aceste ciocniri afectează undele trimise de sateliții de comunicații și de navigații aflați pe orbite, astfel că putem rămâne fără semnal la telefonul mobil, fără GPS sau emisii de radio și tv.

Am mai trecut prin așa ceva în 2012, iar în România pagubele nu au fost foarte mari. Am rămas fără telefonie mobilă cam 10 minute, potrivit observator.tv.

O furtună magnetică va lovi Pământul

”Furtunile magnetice afectează şi sănătatea populaţiei. Dureri de cap, migrene, palpitaţii, insomnie, căderi de tensiune – sunt câteva dintre simptomele pe care le putem resimţi. Fenomenul va lovi Pământul mâine şi poimâine. Aşa că dacă veţi simţi o schimbare bruscă a stării dumneavoastră, aceasta este cauza”, a spus Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic.

Specialiștii spun că nu trebuie să ne facem griji, pentru că, în cazul în care simțim schimbări, ne vom reveni în câteva zie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top