Connect with us

Revistateo.ro

O fetita de 1 an a murit strivita de o basculanta

Inedit

O fetita de 1 an a murit strivita de o basculanta

O fetita de 1 an si 3 luni a fost strivita de o basculanta, dupa ce fetita a fost lasata cateva minute nesupravegheata de tatal sau. Fetita a iesit din curte si s-a ascuns sub rotile unei basculante, la cateva minute soferul a pornit masinaria si a plecat fara sa isi dea seama ce s-a intamplat.

Fetita a fost pur si simplu strivita de basculanta, iar soferul a fost sunat de un prieten care i-a da vestea ingrozitoare. Tatal fetitei este in acest moment terminat, acum 5 an prima sa sotie sa a murit in conditii similare, intr-un accident de masina.

„A stat exact in partea dreapta. Nu am vazut nimic, nimic, a iesit intr-o fractiune, va dati seama. Daca nu l-au vazut nici parintii care erau in curte, femeile care erau in curte. Si eu nici nu am realizat ce s-a intamplat, m-am pus in miscare”, a spus Cristinel Poteca, soferul camionului.

Vecinii spun ca parintii isi iubeau enorm copilul si nu inteleg cum s-a intamplat ca acesta sa le scape din ochi, tot satul este acum in doliu si profund impresionat de cumplita tragedie.

Soferul camionului este cercetat pentru ucidere din culpa, iar reprezentatii ambulantei au spus ca fetita era decedata si nu a putut face nimic s-o salveze.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top