Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a murit in timp ce vorbea la telefon. De vina era bateria supraincarcata

Stiri

O femeie a murit in timp ce vorbea la telefon. De vina era bateria supraincarcata

O femeie a fost electrocutata in timp ce vorbea la telefon, iar cauza decesului nu a fost stabilita cu exactitate de autoritati, desi teoria conform bateria supraincarcata era de vina castiga teren.

O tanara din Malaezia a murit electrocutata in timp ce vorbea la telefonul care era bagat in priza, la incarcat. Suhana Mohamad, pe numele ei, in varsta de doar 30 de ani, locuia intr-o casa din Kuala Lumpur impreuna cu sotul ei. Acesta dormea in timpul incidentului, scrie ziarul local Kosmo.

Potrivit relatarilor facute de sotul femeii, ofiter de politie de meserie, acesta s-a trezit si a vazut-o fara suflare pe Suhana. Barbatul sustine ca totul s-a intamplat dintr-odata, pentru ca nu cu mult timp s-a pus sa doarma, nevoit fiind sa se trezeasca a doua zi la serviciu. Adus-o pe femeie de urgenta la spital, insa medicii nu mai puteau face absolut nimic. Era deja moarta.

O tanara de 14 ani a murit in timp ce facea baie. Evita acest obicei ‘modern’!

Evita acest obicei acum! Uite ce poti pati daca faci asta cu telefonul mobil

Printre cauzele mortii se numara supraincarcarea bateriei telefonului sau incarcatorul cumparat de la mana a doua. Anchetatorii malaezieni spun ca electrocutarea e posibil sa fi fost produsa de incarcatorul de proasta calitate, acesta fiind unul cumparat de la o firma neautorizata.

Nu este singurul caz de acest tip semnalat de presa. Anul trecut, o alta tanara, de data aceasta din Hong Kong, s-a plans ca simtea furnicaturi in maini dupa ce a folosit telefonul in timp ce era bagat la incarcat. Femeia a ajuns de urgenta la spital si a putut fi salvata la timp.

Bateria supraincarcata a telefonului poate face ca acesta sa explodeze, iar daca firul de la incarcator este de o calitate indoielnica, te poti electrocuta foarte usor! Ai mare grija cand achizitionezi orice produs pe care il folosesti pentru gadgeturi de tipul incarcatoarelor sau bateriilor. Cere intotdeauna un manual de instructiuni sau o garantie. Nu cumpara de la mana a doua!

2 Comments

2 Comments

  1. marcel

    2016-04-20T18:07:01+03:00 at 2016-04-20T18:07:01+03:00

    interesant. din incarcator iese putin peste sapte volti si vre-o 720 de miliamperi. greu de crezut ca te-ar putea omora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top