Connect with us

Revistateo.ro

O femeie insarcinata a plecat cu fiul sau in varsta de 20 de luni cu avionul fara sa isi dea seama ce o asteapta, dar un strain a salvat ziua.

Inedit

O femeie insarcinata calatorea cu avionul cu fiul sau care plangea. Un strain a salvat ziua cu un singur gest

Sa fii insarcinata si sa calatoresti cu un copil mic in brate poate fi o adevarata provocare, dar si un chin.

Acest lucru necesita o multime de rabdare a mamei, dar si a celorlalti pasageri, care pot fi deranjati de copil. In cazul in care este o noutate pentru el calatoria cu avionul, atunci se poate transforma intr-o adevarata problema.

O femeie insarcinata a plecat cu fiul sau in varsta de 20 de luni cu avionul fara sa isi dea seama ce o asteapta. Fiind si insarcinata pentru a doua oara, aceasta a trebuit sa incerce sa isi linisteasca fiul care plangea.

Un strain a salvat ziua unei femei neajutorate

Cursa de trei ore din Minneapolis catre Atlanta s-ar fi putut transforma intr-un cosmar, daca un strain nu ar fi salvat ziua. Acesta s-a oferit sa o ajute pe mama, ca aceasta sa se poata odihni.

„A fost o asa usurare, caci eram ingrijorata sa calatoresc singura cu el,fara sotul meu care sa ma ajute. Inca sunt recunoscatoare, a fost atat de dragut domnul”, a spus Monica Nelson despre barbatul generos.

Strainul din avion / foto: Facebook

Strainul din avion / foto: Facebook


Pe nume Reid, acesta a reusit sa il linisteasca pe micut si sa ii inspire si pe ceilalti pasageri din avion. Unii au postat fotografii pe Facebook.

„Am inceput sa plang. Nu pentru ca el era alb si ea era negresa. Dar pentru ca mi-a aratat astazi ca inca mai exista oameni buni intr-o lume plina de turbulente”. O femeie a scris aceste cuvinte pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Povestea dramatica a lui Charlotte Fairlie, mama care a paralizat dupa ce a nascut

„Acest barbat era un strain pentru aceasta femeie si s-a oferit sa o ajute pentru ca era insarcinata. Nu s-a plans, ci i-a spus ca este un tata si ca vrea sa o ajute sa se odihneasca. Acest barbat a facut mers prin avion cu bebelusul pentru a-l linisti pe micut, ca si cum ar fi fost al lui”, a scris o alta utilizatoare in dreptul fotografiei cu barbatul si cu micutul in brate..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top