Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a avut o surpriza incredibila cand a nascut. Medicii au ramas muti de uimire

Stiri

O femeie a avut o surpriza incredibila cand a nascut. Medicii au ramas muti de uimire

Un eveniment ciudat s-a produs la o maternitate din Romania, la spitalul Fagaras mai exact. O femeie care isi facea luna de luna analizele pentru a vedea daca baietelul ei este sanatos si pentru a intampina orice problema la nastere a avut partea de surpriza vietii sale.

Imediat dupa ce a nascut a aflat ca pe lume a venit, de fapt, o fetita. Conducerea maternitatii din Fagaras a deschis o ancheta si sustine ca a fost doar o eroare in acte, informeaza B1 TV.

Femeia a nascut in decursul acestei saptamani. Le-a auzit pe asistente vorbind in soapta ca baietelul e perfect sanatos, pana sa isi tina in brate copila. A doua zi, bebelusul a fost dus in sala unde era internata femeia si a observat ceva incredibil: baietelul era o fetita. Femeia a alertat cadrele medicale crezand ca i-au adus un alt copil, insa a fost linistita si i s-a spus ca fetita este a ei.

O incurcatura demna de filme

Asistenta care s-a ocupat de gravida pe tot parcursul sederii in maternitate si-a cerut scuze. Copilul, pe langa ca a fost trecut gresit in registru, a primit si o bratara de baiat, de culoare albastra. Cand o alta asistenta i-a facut baie micutului, a observat ca sexul copilului este feminin, nicidecum masculin.

Parintii nu vor sa plece din spital fara sa faca testul ADN al bebelusului. Reprezentantii spitalului s-au oferit deja sa faca un test de parternitate pentru a-i convinge pe parinti ca fetita este a lor. Mai mult, in ziua in care a nascut femeia au venit pe lume doar doua fetite. Ultimul baietel nascut in spital a fost inregistrat cu doua zile inainte sa nasca tanara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top