Connect with us

Revistateo.ro

Nunta in showbiz! Miranda Kerr vorbeste despre planurile de nunta. Ce a declarat modelul in legatura cu nunta ce va avea loc anul acesta?

Stiri

Nunta in showbiz! Miranda Kerr vorbeste despre planurile de nunta

Modelul australian Miranda Kerr urmeaza sa se casatoreasca anul acesta cu Evan Spiegel, fondatorul Snapchat. Cei doi s-au logodit anul trecut, in iunie, dupa un an si jumatate de relatie. Acum, modelul si logodnicul ei se pregatesc de nunta.

Miranda Kerr se casatoreste cu Evan Spiegel

Nunta in showbiz! Modelul Miranda Kerr urmeaza sa se casatoreasca anul acesta. Asteapta evenimentul, pentru care se pregateste. Insa, intre timp, se implica si in diferite proiecte. A aparut intr-o reclama pentru Buick, producatorul de autoturisme. Alaturi de ea a fost si starul NFL, Cam Newton. Nu a dezvaluit presei foarte multe informatii in legatura cu nunta. A spus ca ea si logodnicul ei sunt incantati, iar evenimentul va avea loc in cursul acestui an.

Miranda Kerr s-a nascut pe data de 20 aprilie 1983 in Sydney, Australia. In 2007 a inceput o relatie cu actorul Orlando Bloom. Cei doi s-au casatorit in 2010. Au impreuna un copil, Flynn Christopher Bloom, nascut in 2011. Cu toate acestea, in octombrie 2013, Miranda Kerr si Orlando Bloom au anuntat ca se despartisera cu cateva luni in urma si chiar intentioneaza sa divorteze.

In 2014, in timpul unui interviu pentru revista GQ, Miranda Kerr a declarat ca este bisexuala. „Apreciez atat barbatii, cat si femeile. Imi place corpul femeilor si apreciez formele acestuia. Vreau sa explorez. Niciodata sa nu spui niciodata!’.

In prezent, ea formeaza un cuplu cu Evan Spiegel. Logodnicul ei s-a nascut pe 4 iunie 1990 in California, Los Angeles. S-au vazut prima data in noiembrie 2014, in New York, la o cina organizata de Louis Vuitton. Acum, fanii celor doi asteapta cu nerabdare evenimentul. Vor sa afle ce rochie va imbraca Miranda Kerr in ziua nuntii. Sunt asteptate si alte informatii despre nunta care urmeaza sa aiba loc in curand. Modelul in varsta de 33 de ani se pregateste pentru marele eveniment, dar intre timp nu isi neglijeaza nici cariera, nici copilul in varsta de 6 ani.

Articole pe aceesi tema:

De ce consuma modelul Miranda Kerr urmatoarele alimente

George Burcea a dezvaluit de ce nu face nunta cu Andreea Balan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top