Connect with us

Revistateo.ro

Numărul de telefon al lui Iggy Azalea - SCUZE PUBLICE

Stiri

Numărul de telefon al lui Iggy Azalea – SCUZE PUBLICE

Vă spuneam într-un articol anterior că Iggy Azalea trece printr-un moment dificil, deoarece unul dintre șoferii care îi aducea pizza de la firma Papa Johns a dat mai departe numărul privat al cântăreței rudelor și prietenilor apropiați, care nu au stat mult pe gânduri până să o sune pe artistă.

TMZ.com a aflat că Papa Johns (compania care livrează pizza la domiciliu) și-a cerut scuze de la Iggy Azalea pentru siuația petrecută și a luat măsuri disciplinare „apropiate” împotriva șoferului care a făcut public numărul de telefon al cântăreței.

CITEȘTE ȘI: IGGY AZALEA – O NOUĂ VEDETĂ CU UN STIL SPECIAL

Un purtător de cuvânt al firmei a declarat pentru presa americană că în acest moment compania face tot posibilul să rezolve problema, astfel încât Iggy Azalea să nu mai continue campania anti-reclamă pe care a început-o pe rețelele de socializare în ultimele zile. Purtătorul de cuvânt nu a dorit să specifice ce fel de sancțiuni se vor lua în privința șoferului cu pricina, dar asigură că se va face tot posibilul pentru rezolvarea incidentului.

Iggy Azalea a primit mesaje repetate de la șoferul de pe Papa Johns, după care au urmat apeluri telefonice și mesaje în buclă și de la fratele acestuia, care este un mare fan și dorea să o cucerească. Iggy Azalea comanda des pizza de la firma numită, susținând că este pizza ei preferată, însă acest eveniment neplăcut a determinat-o să înceapă o campanie în forță pe rețelele de socializare, povestind ce i s-a întâmplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top