Connect with us

Revistateo.ro

O femeie nu stia ca este insarcinata. A flat de la sora ei geamana. Cum a fost posibil? Este o dovada a legaturii puternice care poate exista intre gemeni.

Inedit

Nu stia ca este insarcinata. A aflat de la sora ei geamana. Cum a fost posibil?

Angela King si Elena Gatt sunt surori gemene. Au o legatura speciala. De la varsta de cinci ani au inceput sa simta durerea celeilalte si, de asemenea, ele sustin ca stiu ce gandeste cealalta si ce simte. Sunt multi gemeni in aceeasi situatie, care sustin ca intre ei exista o legatura puternica.

Gemenele care isi simt durerea si pot citi gandurile celelialte surori

Povestea Angelei King si a Elenei Gatt este una impresionanta. Se pare ca de multe ori au simtit durerea prin care trecea cealalta sora. Au o legatura speciala, asa cum se intampla deseori in cazul gemenilor. Spre exemplu, cand Elena Gatt a avut un incident in urma caruia s-a ranit la genunchi, Angela King, care se afla la mai multi kilometri distanta de sora ei, a putut sa simta durerea pe care o simtea si Elena. „Cand a inceput sa ma doara genunchiul, am stiut ca El avea probleme in timp ce calatorea in Londra, asa ca am sunat-o imediat. Era singura explicatie pnetru durerea mea”, a spus Angela King.

Se pare ca acest lucru a contribuit la consolidarea relatiei dintre ele. Gemenele sustin ca nu le deranjeaza faptul ca pot simti durerea celeilalte. Cand Elena a ramas insarcinata, sora ei a inceput sa aiba greturi matinale. Stia ca nu poate fi vorba despre o sarcina in cazul ei, pentru ca in acea perioada nu avea un iubit. Cand intr-un final i-a vorbit surorii ei despre asta, ea si-a facut un test de sarcina. Si astfel a aflat ca va deveni mama.

De asemenea, cele doua surori obisnuiau sa se imbrace la fel desi nu stiau ce va purta cealalta. Lucrul acesta ii inducea in eroare pe ceilalti. Povestea celor doua surori etse una impresionanta. Este o dovada a faptului ca intre gemeni poate exista o legatura speciala.

Surse foto: dailymail.co.uk

Articole pe aceeasi tema:

O femeie a nascut gemeni care aveau tati diferiti. Cum a fost posibil?

Doi frati gemeni s-au casatorit fara sa stie ca sunt rude. Cum a fost posibil?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top