Connect with us

Revistateo.ro

Nu se consideră frumoasă, ci mai degrabă rebelă

Inedit

Nu se consideră frumoasă, ci mai degrabă rebelă

Există celebrități care fac tot posibilul să pară veșnic tinere și frumoase, dar acest lucru nu este valabil și pentru Pamela Anderson. Sex-simbolul anilor 90, vedeta Playboy consideră că s-a creat o imagine falsă despre ea și că ceea ce atrage de fapt lumea la Pamela Anderson este spiritul rebel.

„Este foarte curios. Niciodată nu m-am simțit suficient de frumoasă pentru a fi fotomodel. Eu cred că am provocat emoții pentru felul în care mă văd: sunt destul de directă și rebelă”, a mărurisit Pamela Anderson într-un interviu acordat publicației Parade. Pamela Anderson a explicat că are o filozofie despre frumusețe care i-ar putea surprinde pe mulți.

„Mama mi-a zis mereu că frumusețea vine din interior. Știu că acest lucru este deja un clișeu, dar chiar cred asta. Frumusețea din interior durează pentru totdeauna”, susține Pam. Însă care este secretul vedetei de a-și ascunde vârsta?: „Nu simt nevoia să caut tinerețea la vârsta mea. Vreau să îmbătrânesc. Vreau să experimentez toate etapele vieții mele. Nu vreau să mă tem de bătrânețe. Cred că în industria modei există prea multă teamă de îmbătrânire și de pierderea frumuseții”.

Pamela a vorbit deschis în interviul pentru Parade și despre abuzul sexual pe care l-a suferit dar și despre planurile sale de viitor.

Sursă foto: peopleenespanol.com

Sursă foto: peopleenespanol.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top