Connect with us

Revistateo.ro

Nu face asta pentru un barbat, NICIODATA!

Stiri

Nu face asta pentru un barbat, NICIODATA!

Nu face asta pentru un barbat. Cu toate ca se spune ca dragostea iti ia mintile, ar trebui sa iei notite chiar daca fericirea te cuprinde atat de tare incat esti dispusa sa faci orice pentru relatia ta.Nu-ti parasi familia pentru el. Nu este batuta in cuie relatia cu persoana iubita, lucrurile se pot shimba in timp. Pe de alta parte, familia va fi familia ta pana la sfarsitul vietii, fapt pentru care nu trebuie sa faci acest sacrificiu chiar daca iubitul tau nu se intelege deloc cu ai tai.

2. Nu renunta la prietenii tai pentru el. Daca iubitul tau nu accepta ca ai prieteni cu care petreci momente frumoase si care te asculta atunci cand iti este greu (caci sunt probleme pe care nu doresti sa le impartasesti nici cu familia, nici cu iubitul).

3. Nu renunta la cariera pentru el. Anumiti barbati, din prea multa posesivitate, isi pun amprenta asupra femeilor indicandu-le sa isi schimbe locul de munca, desi, in multe cazuri femeile respective ori nu au alta solutie sa isi castige painea ori este munca pe care ele isi doresc sa o faca.

4. Nu renunta la ideile si pasiunile tale pentru el. Daca te iubeste, te accepta asa cum esti si nu va incerca sa te schimbe. Barbatul care incearca sa iti schimbe credintele, hobby-urile, sau care face nazuri de fiecare data cand vede ceva diferit la tine, este barbatul nepotrivit pentru inima ta.

1 Comment

1 Comment

  1. daniela

    2014-09-07T00:18:46+03:00 at 2014-09-07T00:18:46+03:00

    Asta e valabil şi pt băieţi!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top