Connect with us

Revistateo.ro

Nu fă asta atunci când speli geamurile!

Stiri

Nu fă asta atunci când speli geamurile!

Evită aceste greşeli atunci când speli geamurile şi vei obţine strălucirea pe care ţi-o doreşti!

speli geamurile poate părea o activitate foarte simplă, însă toate gospodinele ştiu că nu este aşa. În general, urmele sunt principala problemă cu care se confruntă orice femeie, însă acestea pot fi evitate foarte uşor cu doar câteva trucuri simple! Este important să eviţi câteva greşeli majore şi vei obţine ferestre strălucitoare, impecabile!

CITEŞTE ŞI: CUM PREPARI ACASĂ SOLUŢII DE CURĂŢAT PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE

1. Nu şterge geamurile în zilele cu soare! Atunci când speli geamurile în miezul zilei, soarele şi temperatura ridicată a sticlei fac ca soluţia să se evapore foarte repede. În urma sa rămân pete greu de îndepărtat. Cel mai indicat este să te ocupi de ferestre atunci când soarele apune, sau dimineaţa devreme, când temperatura sticlei este mai mică.

2. Nu spăla ramele după ce ai spălat sticla! Cel mai indicat este să ştergi ramele şi pervazul înainte să te ocupi de sticlă. Astfel nu rişti ca praful de pe acestea să se aşeze pe geam imediat ce tu l-ai curăţat.

3. Nu folosi o cantitate redusă de soluţie de curăţat. Nu îţi fie teamă să foloseşti o cantitate generoasă de soluţie. Astgfel îi permiţi murdăriei să se dizolve şi o poţi îndepărta mult mai uşor. Cu puţin detergent nu faci decât să întinzi murdăria şi bacteriile pe toată suprafaţa sticlei, fără să o îndepărtezi complet.

4. Nu folosi ziare să usuci geamul. Deşi acesta este un truc vechi pentru care unele gospodine bagă mâna în foc că funcţionează, este mai indicat să utilizezi o cârpă din microfibră. Aceasta este mult mai igienică şi oferă un luciu deosebit.

5. Nu folosi hârtia igienică. Multe persoane şterg geamurile cu hârtie igienică. Pe lângă faptul că este necesară o cantitate mare de hârtie, rişti să pătezi geamul dacă aceasta este colorată şi de proastă calitate.

Sursa foto: poundwire.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top