Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Noul videoclip al lui Meghan Trainor, CONTESTAT DE BĂRBAȚI. Vezi aici despre ce e vorba!

Noul videoclip al lui Meghan Trainor este contestat de bărbați, dar și de femei. Acesta este considerat sexist deoarece artista în vârstă de doar 21 de ani îi prezintă pe bărbați ca pe niște supuși în fața soțiilor. Piesa se intitulează „Dear Future Husband”, „Dragul meu viitor soț”.

Meghan Trainor cântă despre îndatoririle unei neveste și așteptările acesteia de la viitorul ei soț. Mesajul subliminal sau chiar direct pe care îl transmite patroana hitului „All about that bass” este considerat extrem de periculos, scriu o serie de siteuri printre care și nylon.com.

CITEȘTE ȘI: CUM S-AU ÎMBRĂCAT CELE MAI ÎN VOGĂ CÂNTĂREȚE LA GRAMMY 2015. VEZI CE A PURTAT MEGHAN TRAINOR

Meghan se prezintă în videoclipul „Dear future husband” ca cea care comandă de fapt în relație, având mai multe cerințe (sau chiar ordine) față de viitorul iubit: „Cheamă-mă la un date”/ „Nu uita de flori la fiecare aniversare” sau „Tratează-mă ca pe o lady chiar și atunci când sunt crazy”.

Meghan Trainor creează imaginea unei relații inechitabile de cuplu, în care soția are doar drepturi și soțul doar obligații. Artista merge și mai departe cu viziunea sexistă despre căsnicie, punând la colț și femeia în relația cu bărbatul. Unul din versuri vorbește despre faptul că ea „nu a învățat niciodată să gătească”, ca și cum soția ar trebuie să știe asta pentru a putea fi nevasta alesului inimii.

Meghan Trainor a spart rândurile muzicale cu piesa „All about that bass” care a devenit hit în zeci de țări din toată Europa și alte zeci din afara continentului. Iată mai jos controversatul videoclip al piesei „Dear future husband”:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top