Connect with us

Revistateo.ro

Înmormântări cu STRIPTEASE

Inedit

Noua modă în China: Înmormântări cu STRIPTEASE!

Presa internaţională a răsunat, după ce au fost publicate mai multe fotografii de la o înmormântare din oraşul Handan din China, unde o dansatoare îşi dă jos sutientul de faţă cu mai mulţi oameni, printre care şi copii, care participau la priveghi.

Drept urmare, Ministerul Culturii din China vrea să ia atitutine şi a cerut ajutorul poliţiei pentru a stopa această practică bizară de a angaja stripteuze la înmormântări, cu scopul de a atrage cât mai multe persoane.

CITEŞTE ŞI: Mărturia unei femei moarte timp de 45 de minute

Evenimentul surprins la Handan arată cum şase femei au oferit celor prezenţi la un priveghi un dans erotic, iar anchetatorii au stabilit că persoana care a plătit dansatoarele să fie reţinută timp de 15 zile şi amendată cu 70.000 de yuani, adică în jur de 11.300 dolari.

Guvernul chinez condamnă astfel toate acţiunile de acest gen, pe care le face vinovate de „coruperea atmosferei sociale”. Nu este primul scandal de acest gen iscat în China. În 2006, postul national China Central Television difuza un material care trata fix acest subiect.

Atunci erau arătate mai multe femei care făceau striptease, unele cu şerpi la gât, acest ritual lasciv având ca scop atragerea unui număr cât mai mare de oameni la priveghiul defunctului, văzut ca un semn de noroc pentru lumea cealaltă.

„Acestor trupe le pasă doar de bani. Iar la legalitatea sau decenţa sau efectul pe care îl au asupra obiceiurilor locale, nu se gândesc deloc”, arăta reportajul respectiv.

Nu doar în China au loc astfel de practici, Taiwanul fiind un alt stat unde se practică stripteas-ul la înmormântări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top