Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Multumesc

Multumesc pentru ca mi-ati scris. Stiu ca raspund rar mesajelor dumnevoastra in public, dar prefer s-o fac discret, pentru a nu pune pe nimenii in situatii neplacute.

Citesc in fiecare zi povesti de viata dintre cele mai diverse si pline de dramatism, mi-ar imposibil sa ma apuc sa reproduc ceva ce nu s-ar fi dorit… Ma intelegeti, fara indoiala.

Mai mult decat atat, sunt foarte multe, aceste povesti, asa ca fizic n-as avea timp sa le raspund tuturor… Totusi, stiu ca ati recunoscut in articolele mele bucati din viata voastra, pentru ca uneori e foarte evident ca ma inspir de undeva. Din voi, din inima voastra calda, pusa pe o tava care vesnic va ramane protejata de mine, sub juramant de onoare.

Nimic din ceea ce imi scrieti nu pleaca de la mine, doar ca veti recunoaste in texte bucati din confesiunile voastre, stiu… Scriu despre ce imi spuneti voi sa scriu.

Va multumesc pentru ca imi oferiti sansa asta, increderea, atentia, aprecierea si respectul pe care vi le intorc, pe toate, inzecit…

2 Comments

2 Comments

  1. Gamarcimar...

    2014-12-29T13:29:28+02:00 at 2014-12-29T13:29:28+02:00

    Recunoastem in ceea ce scri,raspunzi ,postezi si ce simti tu si crampeie din viata ta,trairile tale…Eu simt la tine cateodata tristete,dezamagire–apoi exuberanta,speranta,bucurie…Da,intr-un final-ca la noi toti-si la tine e la fel…Nu suntem decat oameni,uneori macinati de griji,intrebari fara raspunsuri–gresim de multe ori,reparam-cateodata!!!!Tu-la fel ca noi-esti supusa greselilor,ne incanti-de multe ori-cateodata ne mai dezamagesti-apoi revi,te iubim,ramai una din cele la care ne putem „uita”,avem si ce invata,sau privi,viziona!!Asa ca iti doresc la anul o revenire in forta-poate invitati ca cei din trecut-unii mai de calitate,care sa ne mangaie sufletele…La multi ani-tie,Maiei,celor care-ti sunt alaturi!!!!

  2. anca

    2015-02-10T12:02:09+02:00 at 2015-02-10T12:02:09+02:00

    Draga Teo
    Sunt o admiratoare a ata personal si a emisiunii pe care cu stoicism si devotament o prezinti la Kanal D. Fara indoiala ca probabil mail-ul iti este „bombardat” de oameni care isi duc viata in cumpana, ca intr-un joc fatidic cu soarta, si sunt sigura de compatimirea ta fata de aceste situatii. Zilele trecute ai avut o invitata pe Mioara Roman care se lauda cu cu o nesimtire crasa vis-a-vis de o locuinta primita. Uite si tu ce am gasit pe net, pozitia unui om care chiar merita o locuinta….http://leucemiasieu.ro/cand-crezi-ca-ai-scapat/
    Numai bine iti doresc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top