Connect with us

Revistateo.ro

Mr. Pink a înlocuit-o pe Monica Gabor? Ce se întâmplă cu afacerea chinezului

Staruri

Mr. Pink a înlocuit-o pe Monica Gabor? Ce se întâmplă cu afacerea chinezului

Mr. Pink, celebrul afacerist chinez cu care Monica Gabor are de ceva vreme o relație, după despărțirea de Irinel Columbeanu, a dat lovitura în business.

Monica Gabor, înlocuită cu Mădălina Apostol

Băuturile energizante pe care le vinde afaceristul au fost expuse ieri în Capitală într-un stand. Acestea au fost date publicului care a participat la o gală fashion, dar și participanților direct implicați în evenimentul monden.

În urmă cu ceva ani, Monica a fost cea care s-a ocupat de evenimentele de promovare a băuturilor în America. La eveniment au participat invitați de seamă printre care și familia lui Michael Jackson.

Chiar dacă Moni a făcut lobby pentru această băutură energizantă în țara noastră, nu ea a fost aleasă să reprezinte afacerea iubitului ei în Capitală. În mod surprinzător, spun unii.

Băutura pe care o produce firma chinezului Monicăi a apărut deja în câteva cluburi din Timișoara și Suceava, notează libertatea.ro.

Persoana care se ocupă de promovarea produsului în România nu este Moni, așa cum toată lumea se aștepta, ci o bună prietenă de-ale afaceristului. E vorba de nimeni alta decât Mădălina Apostol, cunoscută în lumea mondenă, lumea bună cum se zice, a Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Durere mare în familia artistului

Misha și Connect-R, probleme în paradis?

Se pare că Mădălina a reușit să îi câștige rapid încrederea chinezului, spre deosebire de partenera lui, care din motive de timp a refuzat să promoveze mai departe afacerea.

„Moni nu are timp să se ocupe. Ea nu poate sta atât de mult în România”, au dezvăluit apropiați de-ai cuplului pentru ziarul Libertatea.

Băutura produsă de Mr. Pink este una pe bază de ginseng. Monica Gabor locuiește în America alături de chinez de ceva ani.

Fostul model băcăuan l-a cunoscut pe Mr. Pink întâmplător, după ce a divorțat de bogătașul Irinel Columbeanu, alături de care a trăit la somptuoasa vilă de la Izvorani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top