Connect with us

Revistateo.ro

simti ca intre voi exista oa numita distanta? Afla care sunt cele mia comune motive pentru care partenerul de cuplu este distant. ce trebuie sa faci?

Cuplu

Motive pentru care partenerul de cuplu este distant

Simti ca partenerul de cuplu este distant? Poate conversatiile voastre se rezuma la copii, la program sau la treburile casnice. Iti da de inteles ca nu isi doreste sa petreceti timp impreuna? Evita intimitatea? Distanta intre parteneri poate sa apara in orice relatie. Afla care sunt cele mai comune motive si ce poti face pentru a va rezolva problemele. Desi exista mai multe cauze in spatele acestei distante care apare intre parteneri, sunt cateva care apar cel mai des.

Partenerul de cuplu este distant? Afla care ar putea fi motivele

Are nevoie de timp numai pentru el/ea. In multe cupluri, mai ales daca cei doi au devenit parinti recent, partenerii nu au timp pentru ei insisi. Pentru a se bucura de cateva momente de singuratate, unii dintre ei ar putea pur si simplu sa isi puna catile in urechi. Sau prefera sa se uite singuri la televizor, sa se joace pe telefon etc. In cazul in care crezi ca aici este problema, incercati sa vorbiti despre asta. Propune-i sa ia o pauza. Gasiti o modalitate prin care amandoi sa puteti beneficia de tip numai pentru voi.

Este strasat sau sufera de depresie. Ar putea fi un alt motiv pentru care apare distanta intre voi. Afla daca in viata persoanla sau profesionala exista anumite lucruri care ii provoaca acea stare. Incercati sa rezolvati problema impreuna. Sau, daca este ceva ce simtiti ca nu puteti controla, propune-i sa ceara ajutorul unui specialist.

Nu mai are aceleasi sentimente. Nu mai vorbiti ca inainte? Observi ca nu se mai implica in relatie atat de mult? Atunci propune-i sa vorbiti despre aceasta problema. Insa, lasa-l sa se pregateasca inainte. Nu deschide subiectul intr-un moment nepotrivit. Daca nu doreste sa se implice intr-o astfel de discutie, ai putea sugera terapia de cuplu.

Crede ca esti dependent/a de el/ea. Poate considera ca esti mult prea dependent/a de el/ea. Daca vezi in acest lucru un posibil motiv pentru care a aparut distanta intre voi, incearca pentru o saptamana sa nu mai ai atat de multa nevoie de el/ea. Si, daca observi ca atitudinea i se schimba, atunci stii care este solutia.

Articole pe aceeasi tema:

Sfaturi pentru o casnicie fericita, culese de la cupluri

Cum să devii mai feminină față de partenerul de cuplu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top