Connect with us

Revistateo.ro

Daca barbatul pe care il iubeai te-a parasit si nu stii de ce a facut asta, iti putem arata cateva motive care ii fac pe barbati sa iasa dintr-o relatie.

Cuplu

Motive pentru care barbatii ies dintr-o relatie

Daca barbatul cu care erai intr-o relatie si pe care il iubeai te-a parasit, probabil ca, la inceput, nu ai gasit un motiv pentru acest lucru, mai ales daca despartirea a fost una brusca. Dar exista cauze si motive care il fac pe un barbat sa iasa dintr-o relatie. Noi iti aratam cateva dintre ele.

Pierderea sentimentului de atractie

Aici nu este doar vorba despre atractia sexuala, desi si aceasta afecteaza mult o relatie. Cand un barbat nu mai simte acelasi nivel de conexiune cu o femeie, intr-un mod in care sa-l faca sa nu mai aiba sentimente puternice, atunci va vedea relatia ca pe un lucru care il tine pe loc.

Conexiunea dintre doi parteneri este esentiala pentru atractie, iar pierderea acestui lucru duce in cele mai multe cazuri la despartire.

CITESTE SI: 5 indicii ca esti intr-o relatie serioasa

CITESTE SI: Vrei sa pui capat relatiei dar nu stii cum? Iata solutia!

Crede ca incerci sa-l schimbi prea mult

Un barbat se poate schimba, dar nu trebuie sa vada acest lucru ca si cum i-ar fi impus. Barbatilor nu le place cand o femeie incearca sa ii „repare” si sa le ceara cu insistenta sa se schimbe, doar pentru ca ea considera ca asa e mai bine. Oamenii sunt motivati de lucrurile pe care ei insisi le vor, nu de ceea ce vor altii. Daca nu exista intelegere si armonie in discutiile de cuplu, orice problema minora il va face sa se simta frustrat, sa te invinovateasca pentru nefericirile lui si sa isi doreasca sa fie pe cont propriu.

Simte ca il „sufoci”

Codependenta este o problema foarte mare intr-o relatie si un lucru care afecteaza atat barbatii, cat si femeile. Un barbat iubeste diferit de o femeie si va incerca sa nu renunte la prietenii pe care ii are si la activitatile care ii fac placere si in acelasi timp sa mentina si legatura cu tine. Dar daca o relatie inseamna pentru tine scopul vietii si te dedici ei in totalitate, avand pretentia ca el sa faca acelasi lucru, aceasta l-ar putea speria, s-ar putea simti „sufocat” si va alege sa ramana singur.

Crede ca nu il respecti suficient

Respectul este foarte important pentru oricine si constituie baza unei relatii. Un barbat care nu se simte respectat pentru ceea ce este el, de catre femeia din viata lui, nu se va simti confortabil cu aceasta.

 

 

Banalitatea dintr-o relatie

Aici este punctul cel mai delicat al unei relatii. Orice legatura dintre doi oameni trece, la un moment dat, printr-o perioada in care ati devenit deja obisnuiti unul cu celalalt si va cunoasteti asa de bine incat totul pare foarte…banal. Multi vad acest moment ca pe un semn ca relatia a devenit plictisitoare si aleg sa iasa din ea. Dar nu trebuie sa fie asa! Lasati-va creativitatea sa zburde si nu uitati sa va surprindeti partenerul de fiecare data cand puteti, pentru a-i demonstra ca flacara pasiunii nu s-a stins.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top