Connect with us

Revistateo.ro

Star

Monica Tatoiu, de urgență la spital

Monica Tatoiu are probleme de sănătate. Fosta patroană Oriflame România, cunoscută publicului larg din aparițiile sale televizate trebuie să se lase pe mâna medicilor.

Aceasta este nevoită să ajungă pe masa de operație și, mai mult de atât, le transmite fanilor că nu o să mai audă mult timp de ea ca urmare a timpului pe care treuie să și-l dedice recuperării după operație.

CITESTE SI: Reteta cu care Monica Tatoiu a scapat de cancer

„Am căzut și mi-am fracturat șoldul bun.Trebuie să mă operez urgent. Nu o să mă mai auziți ceva vreme”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook, unde a pus și o fotografie cu ea după căzătură.

EXCLUSIV: DRAMA care a schimbat-o pe Monica Tatoiu. A povestit cea mai mare cumpana din viata ei

Are mereu zambetul pe buze, este energica si vitala si isi exprima cu determinare opiniile. Multa lume o admira pentru directitudinea de care da dovada, altii insa sustin ca este indreptatita sa ia pozitie mereu.

Monica Tatoiu a devenit femeia de fier pe care o cunoastem cu totii azi in urma mai multor lovituri din partea vietii. Aceasta ne-a dezvaluit, in exclusivitate, care a fost cea mai mare cumpana din viata ei.

Moartea tatalui a intarit-o transformand-o in femeia imbatabila pe care o stim cu totii azi.

“Viata este un mare bulevard, cu multe intersectii cu semnul de cedeaza trecerea. Daca nu functioneaza semafoarele si uiti te paste un accident.

Cand a murit tata, finantatorul familiei in noiembrie 1989, am simtit ceva ce seamana cu ceea ce au simtit pasagerii avionului in care pilotul a murit la mansa”, isi incepe Monica Tatoiu povestirea.

“Eram de ceva vreme copilot in familie. Intr-un timp foarte scurt a trebuit sa trec la mansa. Nu am avut de ales. A trebuit sa imi asum responsabilitatea.

M-am rugat la Dumnezeu asa: ”Eu promit sa fac tot ceea ce depinde de mine, te rog pe Tine sa faci restul. Impreuna o sa o scoatem la capat.”

Din ziua aceea, un copil rasfatat a devenit adult responsabil. Ma straduiesc in fiecare zi sa merit calificativul. De cele mai multe ori reusesc”, ne-a povestit femeia de afaceri.

Monica Tatoiu a vorbit despre propria ei moarte

Monica Tatoiu a vorbit despre propria ei moarte. Femeia de afaceri cunoscuta pentru felul sau direct de a aborda lucrurile a povestit ca deja se gandeste la felul in care va muri.

Monica Tatoiu a fost prezenta intr-o emisiune de televiziune matinala unde si-a oferit parerile despre mai multe subiecte. Printre declaratiile facute se numara si cea despre cum va muri.

“Nu imi e frica de moarte. La 60 de ani te gandesti cum o sa mori. Am vorbit cu fiul meu despre asta. Nu vreau inmormantare cu bocete cu din astea… (…) Cand simt ca am o problema ma eutanasiez”, a declarat Monica Tatoiu in respectiva emisiune.

Femeia de afaceri a vorbit si despre cat de greu i-a fost sa il nasca pe baiatul ei. Monica a optat pentru cezariana, iar dupa cateva zile trebuia sa fie prezenta din nou in fata elevilor. “Scoatem copilul mai repede cu cezariana. Scoatem copilul, iar peste 10 zile ma duc la scoala ca aveam ceva de prezentat. (…) Mi-a spus ca pana dimineata copilul nu supravietuiste. Am vrut sa ma arunc de la etaj”, a mai povestit Tatoiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top