Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Monica Macovei este femeia anului 2008, in Romania, candidata pentru titlul de „Femeia Europeana 2008”

Astazi a avut loc decernarea premiilor „Femeia Europeana 2008„. Pentru aceasta competitie au candidat 6 femei de succes din Romania, fiecare avand un CV impresionant si o experienta de invidiat. Cele 6 doamne candidate pentru titlul de „Femeia Europeana 2008„, au fost atent analizate de un juriu independent format din ONG-uri, mangeri si jurnalisti.

Desi este un titlu onorant si-au depus candidatura doar 6 femei. Organizatorii nu isi explica acest lucru. Obiectivul acestui eveniment a fost nominalizarea unei candidate, care sa participe alaturi de cele 26 de alte doamne, reprezentate ale altor tari europene, in competitie, pentru titlul de „Femeia Europeana 2008„.

Castigatoarea va avea rolul de a participa alaturi de Comisia Europeana, in Parlamentul European, la tot felul de actiuni care sa promoveze „Femeia Europeana”, va deveni un simbol. Rolul acestei femei este unul constructiv, probabil va face munca de promovarea valoriilor si traditiilor europene.

Toate aceste detalii ne-au fost explicate de Corina Vintan oraganizator eveniment si membru in „Asociatia pentru afirmarea femei in lume„, Margareta Matache reprezentantul ONG-ului Romani Criss si Cristina Gusa de la Freedom House.

2 Comments

2 Comments

  1. moliliana

    2008-06-17T15:00:34+03:00 at 2008-06-17T15:00:34+03:00

    Imi place de Teo.. o urmaresc de cand era la Antena1, si am incercat sa o urmaresc si la Romantica da nu prea reuseam. Imi place spontaneitate ei, e o prfesionista buna desi simt ca nu da 2 bani pe noi telespectatorii! Are o rautate in ea care ii strica. Tin minte ca a avut-o invitata pe Andreea Marin si era toata o dragalasenie… ieri cu asa rautate tot repeta ca o anume candidata nu a luat nici un punct, la femeia europeana, de m-a scarbit. Nu sunt genul de telespectatoare care urmareste Surprize, surprize pentru a tine cu Andreea Marin, dar macar a fost nominalizata. De asta mi-a placut tot timpul mai mult Mircea Badea .. si am avut incredere ca va reveni, pentru ca ironia lui acida nu are rautatea asta viscerala a lui Teo. Si imi pare rau ca spun asta, dar nu ma voi mai uita la emisiunea ei. E destala rautate pe lumea asta ca sa-mi mai incarc si eu sufletul si cu una in plus… cu Teo!

  2. Crina

    2008-06-29T15:12:17+03:00 at 2008-06-29T15:12:17+03:00

    Nu numai ca imi place TEO, mor de dragul ei! „rautate”??? de unde? Poate ca „moliliana” nu stie ce e umorul- si atunci- sa-i intelegen frustrarea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top