Connect with us

Revistateo.ro

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au ajuns la un acord privind mostenirea fiicei lor

Stiri

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au ajuns la un acord privind mostenirea fiicei lor

Atunci cand doua persoane divorteaza, cel mai mult sufera copilul, acolo unde exista copii. Monica Gabor si Irinel Columbeanu par sa fi uitat toate asperitatile dintre ei de dragul fetitei lor, Irinuca.

Fosta pereche a ajuns la o intelegere privind mostenirea Irinucai, anunta postul de televiziune Antena Stars. In urma cu putin timp, Irinel Columbeanu isi trecea averea pe numele tatalui pentru a nu i-o lua statul, scrie presa centrala. Dupa moartea lui Ion Columbeanu, averea a devenit de neatins, iar cei doi fosti soti s-au gandit la o strategie pentru binele Irinucai.

Trecand prin clipe grele, Monica s-a gandit sa ii dea o mana de ajutor fostului sot si a fost de acord sa fie trecuta pe mostenire, dar nu se poate atinge de bani pana cand Irinuca nu va deveni majora.

Niciunul dintre cei doi nu au confirmat aceasta infirmatie pana acum, insa exista tot mai multe zvonuri ca relatia dintre ei s-a imbunatatit in ultima vreme, amandoi devenind constienti ca cea mai importanta in clipa de fata este fetita lor.

Cei doi au divortat in anul 2011, iar la scurt timp dupa despartire, Monica si-a refacut viata departe de meleagurile mioritice, devenind iubita omului de afaceri chinez Mr. Pink, stabilit in America. Monica si-a vizitat rar fetita, fapt pentru care Irinel a mers in SUA impreuna cu fetita ei pentru a-si vedea mama.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top