Connect with us

Revistateo.ro

Monica Gabor s-a intors in Romania. Cum a primit-o Irinuca

Stiri

Monica Gabor s-a intors in Romania. Cum o va primi Irinuca

Cunoscutul fotomodel Monica Gabor s-a intors in urma cu cateva ore in Romania, in mare secret. Vedeta planuieste sa stea pe meleagurile mioritice dupa ce de 5 ani locuieste in Statele Unite ale Americii impreuna cu actualul ei partener, Mr. Pink.

Monica Gabor va fi primita, cu siguranta, cu mare emotie de fiica ei Irinuca, pe care nu a vazut-o de anul trecut. In luna ianuarie a acestui an, Irinuca spunea ca ii este dor de mama ei si ca a dezamagit-o deoarece nu a vizitat-o si nu i-a oferit cadoul pe care i l-a promis: “Am crezut ca va veni, dar din pacate nu a fost asa. Eu o astept. Deocamdata nu am primit cadoul de la ea”, spunea atunci micuta, conform ziarului Click.

Ce face Monica Gabor in Romania?

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este din nou in tara sa. Din anul 2011 locuieste in Statele Unite, insa, se pare ca dorul de patria ei este destul de mare incat s-a desprins pentru o luna de viata de lux din America. Monica Gabor are planuri serioase in Romania.

Monica Columbeanu – Imi doresc sa fiu independenta financiar

Ce a ascuns Adela Popescu despre sarcina ei

Vrea sa isi viziteze rudele de la Bacau, sa isi vada fetita despre care a spus de nenumarate ori ca ii este dor. Monica vrea sa o duca pe Irinuca in Delta.

Irinel Columbeanu si Monica au divortat in anul 2011, iar divortul lor televizat a tinut prima pagina a ziarelor din Romania. Imediat dupa despartire, vedeta s-a cuplat cu afaceristul chinez cunoscut sub numele Mr. Pink.

Nici sora Monicai Gabor, Ramona, nu mai sta in Romania. Matusa Irinucai s-a stabilit in Emiratele Arabe Unite, micuta ramanand doar cu Irinel, care ii este si mama si tata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top