Connect with us

Revistateo.ro

Moda hipster se poartă și la Hollywood

Stiri

Moda hipster se poartă și la Hollywood

Ryan Gosling are de toate: e frumos, e familist, este un bun actor și nu duce lipsă de stil vestimentar. Protagonistul din „Drive” este unul dintre actorii cu cel mai fresh stil de la Hollywood, acesta intrând rapid în linie cu tinerii hipsteri din toată lumea.

Ryan Gosling surprinde la fiecare apariție cu lookul său de hipster, și, deși se îmbracă elegant, aduce mereu câte un nou element care îi face ținuta unică. În timpul prezentării filmelor de la Cannes, actorul s-a îmbrăcat destul de simplu, însă fidel stilului care l-a consacrat: cămașă bleumarin cu detalii în alb, pantaloni albi și un ceas simplu, aproape insesizabil în comparație cu restul ținutei.

Moda hipster se poarta si la Hollywood1

Un alt faimos care surprinde prin stilul hipster este Jared Leto, solistul trupei „30 seconds to Mars”. Ce-i drept, spre deosebire de Ryan Gosling, Jared Leto nu a avut nevoie de o analiză în detaliu în privința vestimentației sale câtă vreme muzica sa se înscrie perfect în moda hipster. Jared Leto apare la evenimentele speciale ca un adevărat rocker-hipster star, foarte îngrijit și cu câteva elemente colorate în ținutele sale, pentru a ieși în evidență.

Moda hipster se poarta si la Hollywood2

Deși cântă rock, pe Jared Leto rar îl veți vedea îmbrăcat în haine negre. Acesta preferă mai degrabă tonuri de albastru și gri. Jared Leto iese în evidență prin barba și părul lung, care se potrivesc perfect cu hainele pe care le poartă.

Din lista hipsterilor de la Hollywood îl mai avem și pe Jamie Dornan, un hipster ceva mai cumințel, aparent. Acesta poartă barbă pe care o asortează cu pulovere groase din lână, așa cum îi șade bine oricărui bărbat care se respectă. Jamie este un bărbat elegant care le-a înnebunit pe fanele sale cu barba sexy, elementul principal al lookului său. Pe Dornan îl puteți vedea în „Cele 50 de umbre ale lui Grey”, anunțată ca pelicula anului 2015.

Moda hipster se poarta si la Hollywood3

Ultimii, dar nu cei din urmă din lista noastră de hipsteri de la Hollywood, sunt Matthew McConaughey și actorul scoțian Ewan McGregor. Fotografiile de mai jos nu mai au nevoie de prezentare.

Moda hipster se poarta si la Hollywood4

Sursa fotografiilor: nosotras.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top