Connect with us

Revistateo.ro

Mod de preparare: masca cu vin rosu pentru un ten perfect

Cosmetica

Mod de preparare: masca cu vin rosu pentru un ten perfect

Iti vine sa crezi sau nu, insa industria produselor de infrumusetare foloseste vinul rosu pentru produsele cosmetice. Continutul ridicat de antioxidanti al acestuia precum si cresterea elasticitatii pielii sunt doar doua din secretele vinului pentru ten.

Resveratrolul (antioxidant prezent in coaja si samburii strugurilor) costa ceva mai multi bani decat un vin rosu ca la mama acasa, fapt pentru care poti opta pentru o masca cu vin rosu.

Pentru prepararea mastii iti trebuie: 1/4 rodie, 1 lingura de vin rosu, 3 linguri de argila, 1/2 linguri de lapte de cocos. Rolul rodiei este de a stimula secretia din colagen, iar argila are rol exfoliator si stimuleaza circulatia sangelui.

Boabele de rodie se zdrobesc, iar apoi argila se adauga peste un bol in care ati pus rodia zdrobita, laptele de cocos, vinul rosu, putina miere. Se amesteca aceste ingrediente pana la obtinerea unui paste moale. Aceasta pasta se va aplica pe fata si gat, dar nu foarte aproape de ochi! Stati cu masca 15 minute dupa care va stergeti cu un prosop uscat!

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top