Connect with us

Revistateo.ro

Pe 20 septembrie se produce un nou eveniment astrologic. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop Minerva

Minerva: Senzualitatea excesivă – retrogradarea lui Venus

Venus este stăpâna tradiţională Balanţei – relaţii, armonie, semn diurn, şi a Taurului – securitate emoţională, plăcerea de a strânge avere, semn nocturn și este exaltată în Peşti – sensibilitate, senzitivitate şi auto-sacrificiu. Persoanele cu o asemenea dispoziţie în tema natală se spune că sunt sub stăpânirea lui Venus.

Aminteam în materialul trecut că Venus retrogradează odată la un an şi jumătate, iar în acest an va intra în mișcare retrogradă pe 4 martie din semnul Berbecului ca pe 15 aprilie să revină în mers direct din semnul Pești. Pe 18 martie va fi conjunctă cu Mercur, în Berbec, închipuiți-vă vâlvătaia încinsă de fascinația mentalului în fața frumuseții, ca pe 27 martie, când Venus va fi conjunctă cu Soarele și cu Luna și va avea și mai multă strălucire, să înceapă și ciclul retrogradării lui Mercur. Iată două planete rapide sau personale, prinse într-un veritabil joc de-a ai vrea, ba n-ai vrea, un joc marcat de o puternică atracție, deloc cerebrală, o adevărată mixtură a senzațiilor.

Venus stăpâneşte dorinţa în toate formele sale. Ea este puternic axată pe interacţiunea sexuală, dar în acelaşi timp ea poate fi de o avariţie ieşită din comun pentru că Venus are în grijă veniturile financiare precum dar şi situaţia financiară a nativului şi poate fi, dacă vreţi, latura venală, a acesteia.

Dincolo de toate, în săptămânile care urmează, multe dintre situaţii vor avea tendinţa să devină mai serioase, că este cu intenţie sau fără, relaţiile cu fameile, partenere de afaceri sau alte asocieri, cu riscurile pe care le implică toate aceste aspecte. Vârstnicii sau adulţii vor fi şi ei vizaţi. Multe structuri sau relaţii care reclamă seriozitate pot deveni mai stabile şi partenerii vor fi mai implicaţi.

Pot apărea relaţii din trecut. Eforturile artistice pot deveni mai vizibile, mai concentrate şi organizate, astfel că originalitatea şi imaginaţia pot suferi de pe urma tentativelor de a se încadra în  metode sau tipare deja cunoscute. Nu este cea mai bună perioadă pentru a urma un tratament cosmetic sau o intervenţie chirurgicală cu suport estetic – rino sau blefaroplastii, liftinguri, ridicare de sâni sau de fese, lipoabsorbţii sau proiectele de renovare sau de redecorare a unui spaţiu, apartament, expoziţie sau magazin. Gesturile sociale şi diplomaţia trebuie să fie de tipul auto-servire.

Citește și: Horoscop Minerva saptamana 5-11 februarie 2017

În perioada de retrogradare, lucrurile pe care Venus le stăpâneşte vor fi mai puţin evidente sau mai puţin concentrate pe problemele mundane. Sensibilitatea vizuală se reduce. Oamenii se vor îmbrăca cu mai puţin gust, în culori terne, aproape neutre. Este o perioadă în care nu ar trebui să cumpărăm haine scumpe sau de firmă şi nici bijuterii, să nu ne schimbăm nici gama de cosmetice sau coafura. Evitaţi  redecorarea sau renovarea apartamentelor, casei sau a sediilor de birouri, dar mai ales evitaţi să luaţi decizii înainte de a avea toate elementele de care aveţi nevoie nu cumva să pierdeţi afacerea tocmai pentru că sunt premature.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top