Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Minerva, despre soarta României din punct de vedere astrologic: „Se arată…”

Azi e ziua cea mai lungă din ani și cea mai lungă zi pentru România. Țara noastră se află într-un scandal politic fără precedent. Moțiunea de cenzură se votează fix în ziua solstițiului de vară, însă nu acesta este aspectul cel mai interesant, ci ce se va întâmpla după moțiune.

Astrologul Minerva a declarat în exclusivitate pentru teotrandafir.com ce se arată pentru România din punct de vedere astrologic. „Am spus de la bun început că toată bătălia se va da la nivel politic. Atenție, căci poimâine e Lună Nouă. Luna fiind în scădere, impactul e unul negativ.

Cu toate acestea, pentru România se arată stabilitate. Legat de scandalul moțiunii, trebuie să ne uităm la fiecare persoană politică în parte. Sunt destul de bine susținuți toți trei (Dragnea, Grindeanu, Ponta).

Să nu uităm de evenimentele astrologice de la început de an, când a fost instalat actualul guvern: Mercur retrograd pe 4 ianuarie, pe 29 decembrie a început ciclul retrogradării plutoniene, iar pe 30 Grindeanu a fost numit prin SMS.

De atunci mă întrebam dacă și cât va rezista acest guvern. Din păcate, bătălia dintre cei din frunte impactează asupra noastră”, ne-a spus Minerva.

Cum ne afectează solstițiul de vară?

„Vom fi ghidați să ne evaluăm și să ne revizuim gândurile, cuvintele și acțiunile și să facem ajustări care să reflecte viața pe care dorim să o ducem. Energia cosmică a solstiţiului de vară care conduce spre Luna Nouă este o energie intensă, aproape palpabilă și luminează acele părţi ale vieții noastre care au nevoie de atenția noastră.

CITESTE SI: Să nu faci asta azi, de solstițiu de vară! Femeile sunt cele mai vizate

Va fi un îndemn la nivel de subconştient să ne accesăm potențialul maxim ca să începem alinierea cu scopul și calea care o avem de urmat în viaţa aceasta”, ne-a spus Minerva zilele trecute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top