Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Minciunile care ți se spun înainte de căsătorie

Minciunile care ți se spun înainte de căsătorie:

1. EXISTĂ O VÂRSTĂ PENTRU CĂSĂTORIE
Asta o spun în special bătrânele care, la vremea lor, erau nevoite să se căsătorească de tinere. Pentru multe femei din ziua de azi, trebuie să fii mireasă înainte de a face 30 de ani, pentru a nu risca să rămâi singură tot restul vieții. Presiunea de a te căsători la o anumită vârstă poate chiar să îți ruineze relația, în loc să îți facă bine.

CITEȘTE ȘI: CE MERIȚI SĂ PRIMEȘTI ÎN VIAȚĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
2. NU VEI MAI FI SINGURĂ
Greșit. Cele mai multe femei divorțează tocmai pentru că simt cea mai dură singurătate: singurătatea în doi. Căsătoria nu vine cu funcția de completare, un act semnat de parteneri nu garantează că vor fi și fericiți împreună și că nu se vor simți niciodată singuri.

3. „ESTE ZIUA CEA MAI IMPORTANTĂ A VIEȚII TALE”
Cea mai fericită zi pentru o femeie nu trebuie să fie cea în care, ”în sfârșit”, se căsătorește. Cea mai frumoasă zi poate fi tocmai aceea în care ți-ai cunoscut alesul inimii sau ai adus pe lume un copil ori ți-au înmugurit trandafirii.

4. CU CÂT E MAI MARE NUNTA, CU ATÂT VEI AVEA MAI MULT BELȘUG
O nuntă mai mare implică, evident, costuri substanțiale. Problema financiară se află în topul motivelor de divorț. Atenție cum cheltuiți banii pentru nuntă.

5. CĂSĂTORIA E PENTRU TOATĂ VIAȚA
Numai în Statele Unite, 40% dintre căsătorii se desfac în fiecare zi. Numărul divorțurilor este ceva mai mic decât în anii 80 însă acest aspect nu pune căsătoria deloc în față. Și căsătoriile au început să scadă, lumea preferând să trăiască fără obligații contractuale, în concubinaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top